Alexis Bledel predáva byt v New Yorku

pridal WonderWoman 12.5.2016 o 21:46


A to za veľmi zaujímavú cenu.

Dobre, tá cena vôbec nie je zaujímavá, je šialene vysoká a ja som sa len zahrala na maklérku, lebo oni radi používajú slovné spojenie zaujímavá cena. Alexis so svojim manželom Vincentom Kartheiserom predávajú spoločný dvojposchodový byt za 1, 320, 000 dolárov. No nekúp to a obzvlášť od Rory Gilmorovie.

Byt má 93 metrov štvorcových, jednu spálňu, obývačku spojenú s kuchyňou, dve kúpeľne a strešnú terasu s rozlohou 46 metrov štvorcových. Bytík je to pekný, útulný a už na pohľad je vidieť, že v ňom vládla ženská ruka. Ak samozrejme nie je Vincent ten viac zženštilý. Predajná cena mi však pripadá dosť nadhodnotená. Možno sa Alexis chystá pridať k zástupu tehotných hollywoodskych celebrít a preto chcú ísť do niečoho väčšieho, na čo potrebujú veľa peňazí.  Posledná séria Gilmoriek už bude onedlho dotočená a tak nevidím žiadnu prekážku v založení si rodiny. Tak čo, nechce niekto pomôcť mladej rodine a kúpiť od nich tento predražený, ale pekný bytík v Brooklyne?







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk