Zúfalé manželky

pridal Lilinka 12.5.2016 o 6:00


Eva Longoria a Cheryl Fernadez-Versini sú dvojičky.

Počas akcie Global Gift Gala sa tieto dve asi veľmi nudili, keďže sa zabávali s aplikáciou Snapchat, ktorá im vymenila tváre. Face swap len dokázal, že sa naozaj veľmi podobajú, pretože miestami ani nebolo vidieť, že ich tváre sú vymenené. Hoci je Eva o takmer desať rokov staršia, vyzerali ako sestry. Nuž a tvár nie je jediná vec, v ktorej sú si tieto dve kočky podobné – majú aj rovnakú smolu v láske. Tieto dve totiž túžia po tom, aby ich chlap mal rád, zobral si ich za manželky a nepodvádzal. A ani jednej sa v tomto nedarilo.

Eva sa rozviedla s prvým manželom Tonym Parkerom kvôli tomu, že ju podvádzal. Ako bonus jej zostali dve tetovania, ktoré si síce dala odstrániť, no jazvy zostali. A určite aj emocionálne. Tie sa snažila liečiť vzťahom s bratom Penelope Cruz, no ani to nevydalo. Momentálne je však Eva šťastne zamilovaná, čo dokazujú aj fotky z Madridu, kde vertikálne vyjadrovali horizontálnu túžbu. Čo sa týka Cheryl, ktorá sa kvôli láske takmer vyhladovala na smrť, je to takmer rovnaký scenár. Po rozvode s manželom Ashelym Coleom kvôli jeho vajciam, ktoré rovnako ako tie Parkerove radi chodili na vandrovku pod iné sukne, sa so zlomeným srdcom vydala za Jeana-Bernarda Fernadez-Versiniho Cocotskydlhépriezviskospomlčkami. Vzťah nevydržal, pretože mu nerozumela, lebo nehovoril anglicky a ona francúzsky.

Nezostali jej síce jazvy po tetovaniach, no zostalo jej cocotsky dlhé priezvisko s pomlčkami. Vyhlásila, že si meno tretíkrát meniť nebude. Potom sa ale rozhodla, že si zmení umelecké meno len na Cheryl. Pre istotu. Svadba s Liamom Paynom z One Erection Direction je podľa jej šialene zamilovaného výrazu na spadnutie. Len aby zase nepadla na hubu, lebo vyzerá, že bozkáva zem, po ktorej Liam chodí. Je hrozne ťažké rozlíšiť, ktorá v tomto súboji o trofej najnaivnejšiej ženy šoubiznisu „vyhrá“. Ja dievčatám prajem, nech im to do tretice vyjde a trofej prenechajú nejakej inej kolegyni.

Hííí, aj ty už si dvakrát rozvedená?

Žienky a ich do tretice všetko dobré.

Cheryl a Liam

Eva a Jose Antonio







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk