Šofér slečny Cecky

pridal locco 14.5.2016 o 18:30


Ktorá dáma zabudla, ako sa nasadá do auta?

Dobré ránko, drahý. Jéj, to už je toľko hodín? Čo je? Nejaký si nasratý. Ty už si asi videl na nete tie fotky, že. Ale ono to nie je tak, ako to vyzerá. Vôbec som toho toľko nevypila, gaťky mi zo sukne vypadli úplnou náhodou. Ale dúfam, že som ťa nezobudila, keď som v noci prišla.

Nehnevám sa kvôli tým fotkám. Ty si asi nepamätáš, čo si robila v noci, keď si sa vrátila. Tak ti to zľahka zrekapitulujem. Zobudil som sa na obrovský hluk. Päsťami si trieskala na vchodové dvere a zúrila, že prečo je zatvorená brána do Mordoru. Išiel som ti otvoriť, no medzitým si prešmatlala ku garáži. Tam si sa oprela o stenu a hundrala, že kde je ten prij*baný Glum, keď ho človek najviac potrebuje, že ty sa skrátka musíš dostať dnu. Po chvíli si dostala diabolský plán, že sa do domu dostaneš oknom. Ako si cez neho preliezala, stále si kričala na nejakého Kevina, aby spod okna odstránil všetky nastražené vianočné ozdoby. Chcel som ti s preliezaním pomôcť, no nebolo treba. Keď si sa dostala do vnútra, ihneď si bežala do spálne, respektíve do šatníka. Nechcela si sa však prezliecť, hľadala si vchod do Narnie. Nechal som ťa v ňom chvíľu tápať, a keď si pochopila, že to nemá zmysel, konečne si zamierila do kúpeľne. Myslel som, že si dáš sprchu. Keď som otvoril dvere, našiel som ťa tancovať okolo bidetu. Tešila si sa, že si konečne našla fontánu pre Zuzanu. A od samej radosti si zaspala. Ja viem, znie to neuveriteľne. Napriek tomu ťa stále milujem, no chcem ťa poprosiť o tri veci. Skús pozerať menej televízor, kľúče od domu nos stále so sebou a to najhlavnejšie, keď budeš nabudúce grckať, aspoň sa predkloň. S tými ceckami by ti to nemalo robiť problém.

Na Ďuriho fúkanú prisahám, že toto bol autentický prepis rozhovoru medzi modelkou Charlotte McKinney a jej priateľom, 42-ročným hercom Stephenom Dorffom. No dobre, možno som pár detailov prifarbil, lebo neviem, či bola ten večer Charlotte až taká opitá. Ale podľa výrazu jej tváre som usúdil, že trochu nakúpené mala, lebo inak si neviem vysvetliť, prečo zvolila takú zvláštnu techniku počas nastupovania do auta.

Modelka Charlotte McKinney opúšta klub The Nice Guy v Los Angeles







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk