Cannes 2016: prvý týždeň

pridal kara 16.5.2016 o 19:38


Prvý týždeň filmového festivalu v Cannes je za nami.

Tohtoročný festival v Cannes sprevádza poriadna dráma spojená s režisérom Woodym Allenom. Ešte v roku 1992 bol obvinený z toho, že sexuálne zneužíval svoju adoptívnu dcéru Dylan Farrow, no polícia nakoniec obvinenia stiahla, keďže psychológovia to po rozhovore s Dylan vyhodnotili tak, že si to buď malá Dylan vymyslela, alebo ju to donútila tvrdiť jej mama. V roku 2014 ale Dylan napísala otvorený list, v ktorom opäť tvrdila, že to vymyslené nebolo a že Woody ju zneužíval. Vtedy tieto obvinenia opäť odmietol. No keďže na festivale v Cannes bol za veľkú hviezdu a prezentoval tam svoje filmy, jeho syn Ronan Farrow napísal otvorený list, v ktorom hovoril o tom, že je sklamaný z celebrít ako Miley Cyrus, Blake Lively a Kristen Stewart, že s ním spolupracujú aj napriek týmto obvineniam. Blake sa vyjadrila, že nebude komentovať niečo, o čom nič nevie. Kristen zase povedala, že keby boli súdení za každý bullshit, ktorý o nich médiá napíšu, zničilo by to ich životy. Jediný, kto sa verejne postavil na stranu zneužívanej Dylan, bola Susan Sarandon, ktorá vyhlásila, že verí tomu, že Woody to urobil a že o ňom nemôže povedať nič dobré.

Okrem tejto drámy sa konala aj dráma spojená s ľúbostným životom Kristen Stewart. Tá sa len pred necelými dvoma týždňami rozišla s frajerkou Soko, no na festival Cannes prišla ruka v ruke s bývalou (a asi aj terašou) frajerkou Aliciou. Na festivale ale bola aj Soko, ktorá sa vôbec netvárila nadšene.

A dráma ešte stále nekončí. Na festival prišla aj Cheryl Cole so svojím novým frajerom Liamom Payneom, no nechýbal ani jej bývalý manžel Jean-Bernard Fernandez-Versini, ktorý mal v nedeľu na jednej VIP párty až podozrivo blízko k Pamele Anderson a údajne spolu aj odišli.

Ale dosť už bolo drámy, radšej sa pozrite, ako to vyzeralo na červenom koberci:

Anna Kendrick

Blake Lively, Woody Allen a Kristen Stewart

Blake Lively

Eva Longoria

George a Amal Clooney

Heidi Klum a Kendall Jenner

Heidi Klum

Cheryl Cole a Liam Payne

Cheryl Cole

Jessica Chastain

Jodie Foster

George Clooney a Julia Roberts

Julia, George a Amal

Julia má na háku a prišla bosá

Julianne Moore

Justin Timberlake

Kate Hudson

Kate Moss

Kendall Jenner

Kendall a Kris

Kendall

Kirsten Dunst

Kristen Stewart

Kristen a Alicia

odurdená Soko a Lily-Rose Depp

Lily-Rose

Marion Cotillard

Naomi Watts

Naomi a Susan Sarandon

Ryan Gosling

Salma Hayek s manželom

Salma Hayek

Toni Garrn

Victoria Beckham

Jean-Bernard a Pamela Anderson







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk