Všetko je v poriadku

pridal WonderWoman 16.5.2016 o 21:58


Katy a Orlando si spokojne užívajú jeden druhého.

Pred necelým týždňom to vyzeralo, že Orlando dostal chuť na mladšiu speváčku. Vysvitlo však, že nešikovník zrejme naozaj iba zakopol a spadol v klube na Selenu. Alebo si skôr Ignác pod vplyvom alkoholu viac domyslel, ako videl a naopak nevidel, že sa tí dvaja len priateľsky zhovárali a na privítanie sa objali. Tak to aspoň vyhodnotila Katy, keď na svojom Twitteri zdieľala link na článok s inkriminovanými fotkami s popisom, že by sa mali ľudia venovať iným veciam namiesto plytvania energiou na hlúpe konšpirácie. Tomu hovorím dôvera vo vzťahu!

Katy svojmu pirátovi dôveruje až tak, že sa ním nechala v nedeľu vytiahnuť na výlet jachtou. A nevytiahol ju len tak niekde na jazero, ale rovno na Francúzsku rivieru. Chlapec vie, ako sa žehlia prúsery. Zaľúbenci sa k sebe nežne túlili, bozkávali sa a Katy vyzerala veľmi spokojne. To len chudák Ignác chytil úpal, keď za nimi pádloval na nafukovacom člne o dušu spasenú, aby nafotil aspoň tých pár nekvalitných fotiek. A to ani nehovorím o jeho fóbii zo žralokov. Pri traileri na nový film Blake Lively The Shallows si skoro cvrkol do svojej brašne. Čo si pri svojej práci ten chudák všetko nevytrpí…







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk