Čo týždeň dal

pridal kara 17.5.2016 o 20:19


Čo zaujímavé sa udialo v životoch celebrít za posledný týždeň?

Od Sinead O´Connor poznám jednu pesničku, no jej pokusov o samovraždu napočítam hneď niekoľko. Ďalší sa takmer odohral tento víkend. Sinead v nedeľu postovala na sociálne siete citáty v zmysle, že má právo len na dve veci – na slobodu a na smrť. Potom sa vybrala na výlet na bicykli, z ktorého sa nevrátila. Včera po nej polícia zahájila pátranie s podozrením, že si chce siahnuť na život. Našli ju o pár kilometrov ďalej v hoteli a bola v poriadku, minimálne fyzicky. Pre istotu ju ale zaviezli do nemocnice – zrejme na psychiatriu. Ostáva len dúfať, že ju tam konečne dajú dokopy.

Už vieme, ako sa Sharon Osbourne dozvedela o Ozzyho nevere s kaderníčkou Michelle Pugh. Michelle bola len jednou z jeho mileniek, čo sa Sharon dozvedela, keď mu prezrela emaily. Dokonca ju aj finančne podporoval. Sharon a jej dcéra Kelly volali niekoľkokrát do salónu, kde Michelle pracovala, v snahe spojiť sa s ňou. To sa im síce nepodarilo, no jej nadriadení sa rozhodli prepustiť ju. Sharon mu vraj mnoho afériek odpustila, no toto bolo pre ňu poslednou kvapkou. Ozzyho vraj poslala na liečenie kvôli závislosti na sexe a rozvodového právnika zatiaľ nerieši.

Lea Michele už nie je sama. Po februárovom rozchode dlho nesmútila a nedávno začala chodiť s hercom Robertom Buckleym, ktorý je známy zo seriálov One Tree Hill a iZombie. Minulý pondelok ich svedkovia videli na romantickej večeri v Santa Monice. Po celý čas k sebe mali blízko, držali sa za ruky a vraj padla aj pusa.

Aj Chris Evans má novú frajerku. Je ňou herečka a komička Jenny Slate. Spolu si zahrali v dráme Gifted, a zrejme medzi nimi počas natáčania preskočila iskra. Randia približne od marca, kedy si vyrazili na dvojité rande s Chrisovým bratom a jeho partnerom.

Courteney Cox a Johnny McDaid sa netaja svojím obnoveným vzťahom. Minulý utorok spoločne vyrazili na BMI Awards, kde Johnny vyhlásil: „Len sa na nás pozrite. Ľúbim ju. Vždy som ju ľúbil.“

Eva Mendes a Ryan Gosling si užívajú rodinný život. Deň predtým, ako praskli informácie o tom, že sa im narodila druhá dcérka, ich nafotili v Los Angeles pri odchode z obeda na oslavu Dňa matiek. Na fotkách ale vidíme len ich dcérku Esmeraldu, Amada zrejme ostala doma.

Blac Chyna sa už pomaly namiesto chôdze gúľa. A to je zrejme len na začiatku druhého trimestra. Silikón v zadku zrejme zapríčiňuje neadekvátne priberanie v tehotenstve, jej budúca švagriná Kim by vedela rozprávať… Robova rodina bola podľa blízkych zdrojov zo správ o jej tehotenstve zo začiatku zdesená, no teraz sa tešia, že sa aspoň bude mať okolo čoho točiť ich rodinná reality šou, keďže mali v poslednom čase celkom problém vymýšľať dejové línie. Chyna sa ale asi veľmi neteší, že jej tehotenstvo plánujú takto zúžitkovať. Je presvedčená o tom, že to bola práve Robova mama Kris, ktorá médiám poskytla informáciu, že čaká dieťa, za čo je vraj poriadne naštvaná. Myslím, že sa ešte máme na čo tešiť.

Lamar Odom ešte stále nepochopil, že by nemal piť alkohol. Opäť ho nafotili s pohárikom v ruke. Minulú nedeľu cez deň vyrazil do nákupného centra v Beverly Hills, no nákupy oblečenia ho asi veľmi nebavia, a tak radšej minul 60 dolárov za tvrdé. Khloé krátko po zverejnení fotiek tvítla, že je sklamaná. No asi by to už mala zabaliť, komu niet rady, tomu niet pomoci.

Deviata séria The Big Bang Theory skončila, a tak Kaley Cuoco behá po rozhovoroch a robí seriálu promo. V rozhovore pre CBS This Morning porozprávala aj o svojom novom frajerovi, ale aj o svojom rozvode. Vraj nič neľutuje, na lásku nezanevrela a všetko dopadlo tak, ako malo.

Veľké haló okolo Beyoncinho nového albumu Lemonade už pomaly utícha, no Ellen DeGeneres usúdila, že by sme tomu ešte stále mali venovať našu pozornosť, a tak zavolala Becky s dobrými vlasmi.

Dvojnásobný tatko Ryan Gosling promuje svoj nový film The Nice Guys, a keďže ho strašne žeriem a neviem si pomôcť, tu máte všetky jeho rozhovory za posledný týždeň.

Meghan Trainor pred pár dňami išla zaspievať k Jimmymu Fallonovi, no nedopadlo to najlepšie. Na konci pesničky to neustála na vysokých opätkoch a dosť škaredo padla na papuľu. Jimmy to ale celkom zachránil, keď si so smiechom ľahol na zem k nej. Keď vás nezaujíma pesnička, pretočte video na 3:40.

James Corden má vonku ďalšie video zo série Carpool Karaoke – tentokrát s Demi Lovato a Nickom Jonasom. Spievanie ma síce nebavilo, ale keď sa rozprávali, bola to sranda.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk