Angelina a Brad adoptovali ďalších 12 detí

pridal kara 18.5.2016 o 21:11


No nie je adopcia ako adopcia. Angelina a Brad si tieto deti nepovezú domov.

Rozhodli sa im len finančne vypomôcť. Pre takúto adopciu na diaľku, ktorá spočíva len v podpore konkrétnych detí, sa môže rozhodnúť aj bežný necelebritný smrteľník a posielať pár eur mesačne nejakému dieťaťu zo zlých pomerov prostredníctvom nejakej charity, vďaka čomu mu zabezpečí vzdelanie. Angelina a Brad ale charity nepotrebujú, oni pomáhajú aj bez prostredníka.

Nedávno bola celá táto rodinka v Kambodži kvôli natáčaniu Angienho nového filmu First They Killed My Father. Prvýkrát sa s týmito deťmi stretli v meste Siem Reap, kde žobrali. Bratt Pitt im dokonca kúpil aj zmrzlinu, ale tu sa to neskončilo. Počas nasledujúcich pár týždňov sa totiž týchto 12 súrodencov (od 16 mesiacov po 19 rokov) skamarátilo so Shiloh a Zaharou. Keďže prežívali hlavne vďaka charitám, Angelina sa rozhodla zobrať veci do vlastných rúk. Vzala deti najesť sa, kúpila im oblečenie a bicykle. Počas jedného z rozhovorov sa dozvedela, že deti nechodia do školy, pretože aj za štátnu školu treba platiť a oni na to nemajú. Všetkým teda zaplatila štúdium na najlepšej škole v širokom ďalekom okolí – New York International School Cambodia. Podľa blízkych zdrojov sú deti v škole šikovné a veľmi si vážia to, že dostali vďaka Angeline a jej rodine takúto príležitosť.

súrodenci Shounovci

do školy chodia poctivo

Ignác nafotil Shiloh, ako im nesie nákup za 200 dolárov

deti sa z darčekov tešia a ukázali ich pre DailyMail:







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk