Chandler a Monica oslavujú výročie

pridal kara 18.5.2016 o 20:44


Svoji sú už 15 rokov.

A aj keď už nejaký ten čas nedostávame každý týždeň pravidelné infošky o tom, ako sa majú, verím, že je medzi nimi stále všetko v poriadku a ľúbia sa. Ani sa neunúvajte argumentovať, že veď nie sú skutoční a bol to len seriál. V mojej hlave skutoční sú. A v mojej hlave sú to moji kamoši, s ktorými som vyrástla. V mojej hlave sa skrátka deje veľa zaujímavých vecí, až by ste sa čudovali. Okrem mojich priateľov z New Yorku sú totiž skutočné aj tri sestry čarodejnice, ktoré každý deň bojujú s démonmi v San Franciscu. A ešte než mi niekto zavolá odvoz do Pezinka, tieto moje psychotické výlevy majú svoje opodstatnenie – práve som dopila druhý pohár vína.

Chandler Bing a Monica Geller sa zosobášili v telke 17. mája 2001 počas posledného dielu siedmej série môjho najobľúbenejšieho seriálu Priatelia. Včera oslávili 15. výročie svadby rodinným výletom do Paríža spolu s ich adoptovanými dvojičkami Ericou a Jackom. Tieto informácie sú zaručené a pochádzajú od môjho tajného zdroja. A viete ako to je, tajné zdroje sa neprezrádzajú.

Poďme si tento dôležitý moment ich života pripomenúť pár fotkami:

nevesta Monica

družičky Pheobe a Rachel

novomanželia s rodičmi nevesty

prvý tanec

Tred selfíčiek nezačala Kim, ale Chandler a Ross:

Chandler a Monica po rokoch:

takto prebiehali zásnuby:

svadobné video:







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk