Stará láska nehrdzavie

pridal WonderWoman 18.5.2016 o 19:48


Kristen sa podľa všetkého vrátila k Alicii.

Raz darmo, Kristen si sama nakadila do úst. V nedávnom rozhovore pre magazín Variety povedala, že nechce len tak spávať s ľuďmi. Vraj nechce byť taký príklad pre ľudí. Potom teda neviem, prečo si začala so Soko. V marci sme si naivne mysleli, že je to normálna regulérna frajerka, ale teraz som si istá, že ju Kristen mala len na skrátenie si voľných chvíľ a vyplnenie miesta v posteli. A bavilo ju to až dva mesiace. O pár dní už utekala za svojou bývalkou Aliciou a vybavené. Ohrdnutá Soko poslúžila svojmu účelu a môže si v Paríži skladať smutné porozchodové piesne.

Aby sa náhodou necítila málo ublížene, dotiahla Kristen Aliciou aj na festival do Cannes, kde bola aj Soko a musela sa pozerať, ako sa tam vodia za ručičky po červenom koberci. V pondelok sa zase ruka v ruke vybrali žúrovať na francúzsku jachtu. Tam už sa našťastie Soko neobjavila, ale pikošky určite číta (ako každá celebrita) a tak jej tieto fotky zrejme neuniknú. Snáď ju zlomené srdce čoskoro prebolí a vyťaží z tohto smutného obdobia aspoň dobré pesničky.

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk