Vkus si za prachy nekúpiš

pridal kara 19.5.2016 o 20:19


Svoje by o tom mohla rozprávať Mariah Carey.

Aj napriek tomu, že má na účte pol miliardy dolárov, sa stále nevie normálne obliecť. A ani obuť. Človek by čakal, že si zaplatí ľudí, ktorí jej poradia, no Mariah si od nikoho radiť nenechá. Ona je kráľovná, ona vie všetko najlepšie. V pondelok takto kvôli nevhodnej voľbe obuvi takmer padla na držku, a to aj napriek tomu, že ju držali z oboch strán. A možno nebudete veriť, ale tie otrasné striptérske štekle sú Louboutinky.

S pomocou bodyguardov sa jej pádu podarilo zabrániť, topánku nasunula späť a hrdo pokračovala v ceste na červený modrý koberec NBC Upfronts, kde promovala svoju novú reality šou. Ale keďže pojem reality šou je asi pre Mariah podradný, oficiálny podtitul Mariah´s World je dokumentárny seriál. Ten bude mať osem častí a vysielať ho bude E!, ktoré vysiela aj „dokumentárny seriál“ o rodine Kardashianovcov. Termín premiéry ešte nepoznáme, no vraj to bude už čoskoro. A máme sa na čo tešiť, kameramani budú prenasledovať Marišu pri prípravách na jej svetové turné Sweet Sweet Fantasy a počas plánovania jej svadby, ktorá bude podľa jej slov tou najdôležitejšou vecou, ktorá sa kedy stane.








Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk