Čo sa stalo Pikoškám?

pridal kara 30.5.2016 o 10:58


smtp-server11

Odhalili sme vinníka. 

Sme späť, priatelia! Abstinenčné príznaky ste nemali len vy, ale aj my. Boli to dlhé dni v práci, smutné večery a prázdne noci. Našťastie sa nám už problémy podarilo vyriešiť, a tak pokračujeme tam, kde sme prestali! Nemusíte sa báť, nebudete ukrátení o žiadne dôležité infošky, dočítate sa všetko.

Veľkú zásluhu na vyriešení našich technických problémov má práve Ignác. Vďaka nemu sme totiž odhalili vinníka. Ignác je totiž paparazzi ako sa patrí, a tak má všade preventívne rozostavané kamery a foťáky. Na jeden z týchto foťákov zachytil páchateľa priamo pri čine. Pri tom otrasnom čine, kvôli ktorému sme nemohli vyše týždňa písať. Áno, bol to Karol. Ignácov foťák ho zachytili pri tom, ako v pikoškárskej serverovni pácha sabotáž.

Po tomto zásadnom odhalení už veci nabrali rýchly spád. Spojili sme sa s bývalým Karolovým bodyguardom Steveom Stanulisom, aby nám ho našiel. Steve len nedávno dostal vyhadzov, takže túžba po pomste bola stále silná. Súhlasil a rozhodol sa, že nám pomôže. Vyňuchal Karola ako strážny pes a svojimi svalnatými pažami ho privliekol k nám do redakcie. V tej máme aj tajnú miestnosť, v ktorej bežne vypočúvame blízke zdroje. Do nej sme zavreli aj Karola, locco ho priviazal ku stoličke, zasvietili sme mu lampou do tváre a začal sa výsluch .

Zastrašeného 173 centrimetrov vysokého Karola sa zmocnil strach, keď nad ním stáli dvaja dvojmetroví chlapi. Potom zbadal mňa a vďaka mojej superschopnosti škaredo zazerať sa rozhodol, že začne rozprávať. Ale ako viete, Karol sa strašne rád počúva, a to je vlastne dôvod, prečo to celé tak strašne dlho trvalo. Kým sa totiž dostal k tomu, čo nám to vlastne spravil s tým webom, ubehol týždeň.

Ako poďakovanie za to, že ste to tak dlho vydržali a že sme vám tak veľmi chýbali, sme sa rozhodli odmeniť vás okrem dôkazového materiálu o tom, že za všetko môže Karol, aj fotkou nášho hrdinu Ignáca.

Karol pri páchaní sabotáže v našej serverovni

smtp-server11

hrdina Ignác

paparazzi-in-bushes







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk