Eva Longoria sa vydala

pridal kara 31.5.2016 o 10:21


eva-longoria-jose-anthonio-baston-married

Snáď aspoň tentokrát neskončí ako zúfalá manželka. 

Svadba sa síce konala už minulú sobotu, no musíme dohnať zameškané. Veď radšej neskoro ako nikdy, nie? Eva si za manžela vzala Josého Bastona, s ktorým tvorí pár už tri roky. José ju požiadal o ruku začiatkom decembra v Dubaji. Vtedy mala Eva štastné obdobie – okrem zásnub sa dostal na obrazovky jej nový seriál Telenovela. Ten síce po prvej sérii zrušili, no Eva si určite hlavu neláme a užíva si úlohu novomanželky.

Svadba sa konala v Mexiku na záhrade Josého domu v prítomnosti ich rodiny a priateľov. Z obradu sú síce fotky vo veľmi zlej kvalite, no zopár kvalitnejších, na ktorých pekne vidno aj jej svadobné šaty, Eva poskytla magazínu Hello. Šaty jej navrhla jej najlepšia kamarátka Victoria Beckham a Eva sa pre magazín Hello na jej konto vyjadrila: „Požiadala som Victoriu, aby mi navrhla svadobné šaty, pretože som chcela, aby boli jedinečné a vytvorené s láskou – a vedela som, že Victoria mi ich s láskou vytvorí. Išla mi aj za svedka. Nielenže mi robila šaty, ale je aj jednou z mojich najlepších priateliek, veľa pre mňa znamenalo, že tam bola.“ 

Okrem Victorie sa vyjadrila pre magazín Hello pár vetami aj priamo k svadbe: „Chceli sme sa vziať v našom dome, aby to malo intímnu atmosféru. Obaja sme už predtým boli v manželstve a vieme, že svadba nie je manželstvo, takže sme si chceli vybrať také miesto, aby z toho nebola veľkolepá udalosť, ale aby to bolo o oslave našej lásky. Teraz sa tešíme na tú časť s manželstvom. Sme nadšení, že sú z nás pán a paní Bastonovci.“ 

Novomanželia si momentálne užívajú svadobnú cestu v Kambodži, kam vyrazili krátko po svadbe. A podľa fotiek z Evinho Instagramu im tam je veľmi dobre.

Eva a José

1

2

3

4

5

Eva s Victoriou Beckham

6

7 victoria

Novomanželia s Mariom Lopezom a jeho ženou

8 mariolopez

Eva sa na sociálnych sieťach pochválila obrúčkami:

9

Takto veľmi sa Eva teší na svadobnej ceste z toho, že je vydatá:

10

11







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk