Ellen a Portia neľutujú, že nemali deti

pridal WonderWoman 6.6.2016 o 21:59


Majú predsa jedna druhú.

Napriek tomu, že je Ellen DeGeneres známa svojou láskou k deťom, s Portiou už dlho otvorene hovoria o tom, že samy deti nechcú. A svoje rozhodnutie neľutujú. Ellen to vysvetlila v rozhovore pre magazín Sunday Style. „Chvíľu sme o tom hovorili, asi po štyroch rokoch vzťahu, ale skrátka sme sa rozhodli, že chceme mať naše rozhovory neprerušované a náš nábytok bez lepkavej hroznovej šťavy na ňom.“ Ellen si tiež myslí, že publicita by nebola pre deti dobrá a že by pre ne mohlo byť ťažké deliť sa o svojich rodičov so svetom.

S Portiou si ale určite vystačia aj vo dvojici. V ich novom veľkom dome v Los Angeles by síce bolo miesto aj pre veselé pobehujúce deti, ale im stačia veselé pobehujúce psy a mačky. Ellen si pre NBC´s Today na tému detí aj klasicky zavtipkovala. „Vyzerá to ako záväzok, ktorý budete musieť dodržať. A ja proste neviem, či to zvládnem, je to príliš riskantné. Napríklad – čo keď sa mi nebude dieťa páčiť? Čo keď sa ukáže, že nie je tak roztomilé ako som chcela, alebo tak talentované? Budem ho porovnávať so všetkými tými deťmi, ktoré som mala v show a ktoré sú tak šikovné a zábavné.“ Ani Portia nikdy netúžila stať sa matkou. „Po tridsiatke príde nejaký tlak kedy si pomyslíte, či máte mať deti aby ste neprišli o to, čo ako sa zdá iní ľudia milujú. Alebo po tom naozaj úprimne celým srdcom túžim? Necítila som, že by bola moja odpoveď áno. Musíte naozaj chcieť mať deti a to nechcela ani jedna z nás.“

Bezdetné, no šťastné

01

1

2

3

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk