Tehotná napodobenina Marilyn Monroe na párty

pridal WonderWoman 8.6.2016 o 10:26


c

Žeby sa prišla pochváliť s rastúcim bruškom?

Keďže ide o Courtney Stodden, vypatlanú osobu, ktorá je (ak vôbec) tehotná len nejakých 7 týždňov, pripadá mi to skôr ako vypučovanie nažratého brucha. Každá z nás vie vyzerať ako v piatom mesiaci, najmä keď sa vráti z all you can eat, na ktorom musia čašníci každých desať minút dopĺňať stoly. A v reštike ste len vy a váš partner. #truestory

Ale teda tvárme sa, že Courtney veríme, že pod srdcom nosí skutočné dieťa a nie len pol kila nestrávených hamburgerov. Včera sa vybrala na párty v Californii na počesť zosnulého Princa a svojho manžela Douga, s ktorým si nedávno obnovili manželské sľuby nechala doma. Na znak úcty k Princovi sa navliekla do trička s nápisom Prince R.I.P cez celé cecky. To len keby náhodou niekto nevedel, na akej párty sa nachádza. Zatiaľ čo v Californii sa v ten deň žúrovalo na jeho počesť, v jeho rodnom meste Minnesote vyhlásil tamojší guvernér 7. jún za Prince day, keďže je to deň jeho narodenín a oslávil by 58 rokov. Môžeme byť len radi, že sa Courtney, jej cecky a brucho s neznámym obsahom nedovalili do Minnesoty a nesprznili svojou prítomnosťou tento významný deň.

1

2

3

4

Marilyn síce mali mnohí za štetku, ale Courtney to posunula o 100 levelov vyššie

5

6

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk