Emily a Hannah spojili svoje sily

pridal locco 10.6.2016 o 8:39


Titulka

Aby sme videli, ako vyzerajú skutočné modelky, keďže hentá pazucha z Nákupných maniačok tu narobila parádny bordel.

A teraz sa netvárte, že tú šouku pravidelne nesledujete. Po odvysielaní pondelkového dielu museli modelingové agentúry na Slovensku zaznamenať obrovský nárast potenciálnych klientiek, ktoré im s rýchlo nadobudnutým sebavedomím rozkopávali vchodové dvere ako lietačky na bare vo westerne. Dobre, keby niekto predsa len netušil, o čo ide, tak povinne vyhľadať v archíve. To treba vidieť. Rovnako ako Rím. A možno hneď potom umriete. Smiechom. Slečna oplývajúca neobyčajným swagom, slovnou zásobou ospalého prváčika, zlatým tvarom, vyžehlenými chlebovými kôrkami namiesto obočia a veľkosťou topánok 35 až 39, sa jednoducho nedá opísať. Ja som síce ten posledný, ktorý by mal kázať o fyzickej kráse, keďže moja tvár vyzerá ako močom uhasený táborák, lenže ja si svoj vizuálny handicap plne uvedomujem. Na rozdiel od niekoho, že Bábika. Na záver by som chcel vyjadriť neskutočný obdiv ostatným trom súťažiacim, ktoré mimo záber kamery neuškrtili tú blonďavú antihmotu ramienkom od štrasovej kabelky.

Idem sa však venovať oveľa príjemnejším záležitostiam, ktoré sa titulom modelka pýšia právom. A vlastne jeb*m na to, veď o existencii Emily DiDonato a Hannah Davis som už v minulosti písal, odvtedy sa v ich životoch nič nezmenilo. Teda myslím si, nehľadal som. Veď je piatok, ja už v tento deň odmietam pracovať. Sa musím šetriť na víkend, začína futbal a tak. Možno keby sem práve vkročil môj šéf, tak by som sa okamžite začal tváriť, ako ukrutne pracujem. Veď to poznáte, keď je nablízku, len tak trieskate do klávesnice nezmysly, akože vykonávate nejakú činnosť. Aha, veď to práve teraz robím. Ups, no nič, len dodám, že Emily a Hannah spolu nafotili kampaň s názvom FashionFest 2016, z ktorej fotky nájdete v galérii. Tak, ja už idem, v pavilóne C si musím vyzdvihnúť novú medicínku a cenu stylistu. Respektíve primára.

Emily DiDonato a Hannah Davis v kampani FashionFest 2016

001

002

003

004

005

006

007

008

009

010

011

012

013

014

015

016

017

018

019

020

021

022

023

024

025

Jeb*l by som sem fotku tej nádhery, ale nechcem vám pokaziť umelecký zážitok







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk