Leonardo DiCaprio a Nina Agdal

pridal WonderWoman 15.6.2016 o 15:42


c

Žeby opäť spolu niečo riešili?

Leonardo a neuveríte ale modelka Nina Agdal už boli v minulosti spájaní, keď začiatkom roka 2014 spoločne opúšťali nočný klub v New Yorku. Ale keďže paparazzi sa väčšinou do spálne nedostanú, nemali sme o ďalšom vývoji žiadne ďalšie informácie. Ale rok sa s rokom stretol (2x) a Nina sa opäť ocitla v Leovej spoločnosti, tentokrát na spoločnej cigaretke v The Crow’s Nest v New Yorku. Je to krásny rezort s reštauráciou, hotelom a obrovskou záhradou, takže ktovie, čo tam spolu robili.

Nina Agdal totiž spĺňa všetky Leove požiadavky. Je mladá (24 rokov), je modelka, predvádzala aj pre Vitoria´s Secret a nie je amerického pôvodu (pochádza z Dánska). Máme aj jej miery, ak by to niekoho zaujímalo. Cez víkend si spoločne s Leom pofajčili, popili pár drinkov a podľa očitého svedka šli spolu na večeru. Tento svedok tiež pre TMZ prezradil, že sedeli za stolom vedľa seba a Leo mal ruku okolo jej pliec. Nejaký Leov kamoš však vyvrátil tvrdenia, že spolu randia a povedal, že Leo tam len s pár ďalšími ľuďmi oslavoval narodeniny ich priateľa. Podľa mňa si však darček rozbalil aj Leo a to v noci na hotelovej izbe, pričom ten darček mal cecky a dánsky prízvuk.

 

1

2

Mladé dánske mäsko3

No nech sa páči4

5







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk