Taylor Swift a Tom Hiddleston sú spolu

pridal WonderWoman 15.6.2016 o 22:58


cov

Nesníva sa mi?

Slovné spojenie: vypadli mi oči z jamiek nadobudlo pre mňa reálny význam. Pri pohľade na fotky bozkávajúcich sa Taylor a Toma mi fakt skoro vypadli, o tom, že mi zabehlo víno ani nehovoriac. Môžu sa dať dokopy práve títo dvaja? Ako sa to stalo? Prečo? A vážne len dva týždne po oznámení rozchodu s Calvinom? Ja tomu proste nerozumiem.

V utorok poobede sa Ignác znudene prechádzal po pláži na Rhode Islande, keď zrazu zbadal zaľúbený párik sediaci na skalách. Ako vždy pripravený paparazzi vytiahol ďalekohľad, pozorne sa zadíval a takmer odpadol. Ten zaľúbený párik boli Taylor s Tomom. Akoby sa nechumelilo, sedeli si na skale, počúvali šumenie oceána, bozkávali sa, objímali sa… proste romantika ako vyšitá. Hoci správa o ich romániku prišla ako blesk z jasného neba, Tom podľa slov blízkeho zdroja po Taylor šiel od ich prvého stretnutia. To bolo zrejme v marci na Met Gala, kde si spolu aj strihli tanec. Vraj jej posielal kvety a jednoducho ju zbalil. Tu sa mi naskytá otázka, či bol práve Tom dôvodom rozchodu medzi ňou a Calvinom, alebo to medzi nimi skončilo ešte predtým, ako sa na ňu Tom rozhodol poľovať. Predsa len, už na Met Gala prišla Taylor bez Calvina… Určite sa všetko začne postupne vyjasňovať, začnú sa ozývať samé blízke zdroje a počas najbližších dní z toho bude internetová senzácia. Alebo (a to by ma potešilo najviac) sa ukáže, že Taylor s Tomom len natáčala nejaký nový klip, v ktorom si zahral jej elegantného, o 9 rokov staršieho frajera. Uvidíme…

Viete, kde hľadať originál fotky

Tanečky na Met Gala

1

2

3

 

A máme aj video

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk