Poďme spolu lietať

pridal WonderWoman 17.6.2016 o 20:09


Môj súkromný tryskáč už letí.

Nebol to len sen, Taylor Swift a Tom Hiddleston sú naozaj spolu. Aj keď si viacerí myslíme, že je to len zinscenované publicistické divadielko. Ale nie o tom som primárne chcela. Poďme si rozobrať udalosti súvisiace s ich románikom od najnovších po tie najstaršie.

Vo štvrtok poobede sa Taylor rozhodla vziať Toma na výlet do neznáma a tak ho naložila na palubu svojho súkromného tryskáča, ktorý po nich prišiel na Rhode Island a odleteli nevedno kam. Mali by sme to však čoskoro zistiť, lebo sme na nich nasadili nášho Ignáca a okrem neho na nich určite číhajú aj ďalší paparazzovia. Hlavne tí, s ktorými má Taylor tajnú dohodu.

Zatiaľ čo sa čerstvý T&T párik pusinkoval na pláži a poletoval v oblakoch, Calvin stihol prejaviť svoje emócie na Twitteri. Ešte pred zverejnením inkriminovaných fotiek postol tajuplné: o chvíľu to začne, spolu s tromi lebkovými emotikonmi. Neskôr však tento post zmazal, rovnako ako ich spoločné fotky z Instagramu a unfollow-ol si ju z Twitteru. Tomu hovorím ješitný malý chlapec. Zdroj z jeho okolia povedal pre TMZ, že Calvin sa cíti zradený, že o tom nič nevedel a že Taylor ho určite s Tomom podvádzala. Neskôr, keď trochu vychladol a vyzúril sa v posilke, z ktorej práve odchádzal, povedal paparazzimu, ktorý si ho odchytil: „Všetko je v poriadku. Žije si svoj život.“ Doma si potom podľa mňa zobral kladivo a začal ním mlátiť do plagátu Lokiho visiaceho na záchode.

No a dostávame sa ešte ďalej do minulosti, konkrétne k prvému máju na Pre Met Gala večeru u Anny Wintour. Práve tam mohla preskočiť iskra medzi Taylor a Tomom, ktorí počas večere sedeli vedľa seba. Taylor musela urobiť dojem, lebo deň potom o nej Tom pomaly básnil v jednom rozhovore. „Je úžasná. Videl som pár jej videí. Je fakt skvelá. Áno.“ Najnovšie sa začali ozývať ďalšie zdroje, ktoré tvrdia, že v čase Met Gala už bola Taylor single a keď to Tom zistil, začal jej vypisovať a posielať kvety a pozval ju von… a čerstvo odkopnutej blondínke to stačilo na to, aby vhupsla svetelnou rýchlosťou do ďalšieho vzťahu. Alebo je to len jej pomsta Calvinovi. Alebo je to marketingový ťah. Alebo pomáha Tomovi zakryť jeho orientáciu a spropagovať nového Bonda, ktorého má stvárniť. Možností je veľa, treba len dúfať, že raz sa prevalí tá správna.

 

1

2

3

4

5

6

7

Taylor číha na svoju obeť

8

„Neboj Idris, rozvírim okolo Bonda vodu, spoľahni sa.“

9

„Alfréd, obvolaj paparazzov, budeme ich potrebovať.“

10

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk