Mamičky na dúhovom pochode

pridal WonderWoman 27.6.2016 o 20:55


cov

Spoznávate známe lesbičky na fotke?

Ja si myslím, že určite áno, minimálne jednu a minimálne tí, ktorí pozerávali Sex v meste. Spotená blondínka s ryšavým dieťaťom na rukách je Cynthia Nixon, ktorá v seriáli stvárnila postavu Mirandy. A ryšavá mužatka v šiltovke, ktorá stratila svoj význam ochrany hlavy pred slnkom, je jej zákonitá manželka Christine Marinoni. Tak pekné meno pre tak škaredú tvár.

Cynthia a Christine vstúpili do manželského zväzku pred štyrmi rokmi, ale pár tvoria už neuveriteľných 12 rokov. To je rovnako dlhá doba, ako ďalší hollywoodsky lesbický párik – Ellen DeGeners a Portia de Rossi. To je samo o sebe dôkazom ich pevnej lásky, no napriek tomu sa rozhodli za lásku rovnakých pohlaví „bojovať“ aj o čosi aktívnejšie. V nedeľu sa zúčastnili dúhového pochodu v New Yorku, na ktorý vzali aj svojho syna Maxa. Chlapček má už 5 rokov a na svet ho priviedla Christine vďaka umelému oplodneniu. Na tomto pochode bol asi najmladším aktivistom, ale niet sa čo diviť, veď obe jeho mamy sa už dlho angažujú v boji za práva homosexuálov, bisexuálov a transgenderov. Podporiť ich prišiel aj starosta New Yorku Bill De Blasio a Cynthia vyzerala byť veľmi spokojná. Ja si idem asi pustiť Sex v meste.

 

1

2

3

4

5

6

So starostom

7

8

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk