Robert De Niro sa bicykluje s vnuč… s dcérkou

pridal WonderWoman 27.6.2016 o 21:36


cov

Čítate správne, to malé dievčatko na fotke je jeho dcéra.

Robertko je pán herec, ale aj pán v rokoch. Má už úctyhodných 72 rokov, ale kondičku minimálne o polovicu mladšieho človeka. Dnes ho náš Ignác nafotil v Central Parku v New Yorku, ako sa bicykluje spolu so svojou štvorročnou dcérkou Helen Grace. Bezpečnosť je na prvom mieste, takže mali obaja poctivo helmy a malá sedela bezpečne pripútaná v sedačke. Hollywoodska rodinná idylka, ako sa patrí.

Určite sa pýtate, ako je možné, že v takom vysokom veku má Robko tak malé dieťa. Jeho manželka Grace má 61, takže už jednoduchá matematika napovedá, že nemôžu byť biologickými rodičmi. Helen im vynosila náhradná matka a na konto mu tak pribudlo šieste dieťa. S Grace má už 18 ročného syna Elliota a s ostatnými deťmi je to trošku komplikovanejšie. S prvou manželkou Diahnne Abbott má syna Raphaela a adoptoval aj jej dcéru z predchádzajúceho vzťahu Drenu. S modelkou Toukie Smith má dvojičky Juliana a Aarona, ktoré však tiež vynosila náhradná matka. A teraz to skúste celé zopakovať.

1

2

3

S manželkou Grace4







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk