Zase spolu

pridal WonderWoman 29.6.2016 o 21:57


cov

Koho bling bling hodinky sa k sebe definitívne vrátili?

Uhádli ste, sú len dvaja ľudia v Hollywoode, ktorí maju rovnako nasr*né v hlavách a neustále sa rozchádzajú a schádzajú. Je to najmladšia z Klanu Kuriev Kylie Jenner a najškaredší z klanu rapperov – Tyga. Začínam byť presvedčená o tom, že to celé je len marketing a týmto všetkým vlastne len zase zarábajú. Veď tie hodinky neboli zadarmo. Ani sláva nie je zadarmo. Sláva sa buduje postovaním ceckov na Instagram a vyrábaním škandálov, v ich prípade vzťahových škandálov. Títo dvaja sa stihli rozísť, nájsť si za seba náhrady, poohovárať sa navzájom a zase sa dať dokopy. A my to všetko sledujeme, dokumentujeme, klikáme a komentujeme a oni na tom zarábajú. Po p*či, no nie?

Tentokrát je to teda definitívne jasné, lebo čo nie je na internete, to sa nestalo. A Kylie zavesila na svoj Snapchat fotky, na ktorých sa k sebe s Tygom túlia, Kylie ho nežne bozkáva na líce a Tyga vyplazuje jazyk, čím dáva jasne najavo, čo jej bude večer robiť. Aj z fotky s drahými hodzinami je zrejmé, že opäť tvoria pár. Tyga Kylie majetnícky stíska stehno narvaté v teplákoch. A tepláky sú symbolom tepla domova, nepovedzte, že nie. Takže Kylie sa s ním cíti ako doma. Chápete. Už sa ozvali aj prvé blízke zdroje, podľa ktorých má Tyga stále problém s peniazmi (nerozumiem potom, prečo nepredá tie hodinky) a Kardashianky zas nemajú problém s tým, že sa k sebe vrátili. Myslia si totiž, že to opäť nebude na dlho. Uvidíme, dokedy ich to teda bude ešte celé baviť, mňa to už baviť prestáva, ak mám byť úprimná. Mali radšej zverejniť ten sex tape, to by zaujalo viac ľudí a aj zisk by bol oveľa vyšší.

 

1

2

3

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk