Nicole Kidman a Keith Urban oslavujú výročie

pridal kara 2.7.2016 o 21:46


0

Od ich svadby ubehlo už desať rokov.

Pretieklo už veľa vody, odkedy na Nicole Kidman rozviedla s psychopatom Tomom Cruisom. Už je 10 rokov šťastne vydatá za hudobníka Keitha Urbana. Spoznali sa v januári 2005 a 25. júna 2006 sa vzali, takže so svadbou naozaj dlho nečakali. Nicole minulý rok priznala v rozhovore, že sa nepoznali až tak dobre, keď sa brali, ale poriadne sa spoznali už ako manželia.

Po dvoch rokoch sa im narodila prvá spoločná dcéra – Sunday Rose Kidman Urban. Po ďalších dvoch rokoch sa ich rodina rozšírila o ďalšieho člena – o dcérku Faith Margaret Kidman Urban. Tá prišla na svet vďaka náhradnej matke.

V takejto kompletnej zostave sa tento týždeň vybrali osláviť desiate výročie ich svadby do reštaurácie v Sydney. Nicole si konečne nevyžehlila vlasy a na večeru vybehla s kučerami, aj keď tie už nie sú to, čo bývali kedysi.

Nicole sa k ich desiatemu výročiu vyjadrila pre Who magazín: „Je krásne, že oslavujeme naše desiate výročie v Sydney, kde sme sa vzali. Stále si pamätáme, koľko lásky nám prejavili ľudia v tento deň. Ubehlo desať rokov, zabávame sa spolu lepšie ako kedykoľvek predtým a máme naše deti. Je to požehnanie.“

1

2

3

4

5

6

35D7167500000578-3669177-There_they_go_The_family_were_seen_approaching_a_black_coloured_-m-50_1467337980995

pred desiatimi rokmi:

keith-nicole-urban-1-435

Jun 26,  2006 - Manly,  Sydney,  AUSTRALIA - NICOLE KIDMAN,  39 and KEITH URBAN were married in a candlelight ceremony at Cardinal Cerretti Memorial Chapel,  230 guests. Kidman married country crooner,  shunning Hollywood glitz for a fairytale ceremony at a clifftop chapel in her hometown of Sydney attended by close family and just a smattering of A-list stars,  such as Russell Crowe - one of four Oscar winners in attendance,  along with Kidman,  the director Jane Campion and the designer Catherine Martin,  wife of Baz Luhrmann - spoke at the reception. A-List Guests include: Hugh Jackman and Deborra-Lee Furness,  Russell Crowe and Danielle Spencer,  Baz Luhrmann and Catherine Martin,  Naomi Watts. From the happy couple: "We just want to thank everyone in Australia and around the world who have sent us their warm wishes." Also as at request of Nicole & Keith: In Good faith we ask that anyone who publishes this photograph make a donation to the Sydney Children's Hospital,  Randwick. Contact: Elizabeth Crundall: CEO Sydney Children's Hospital Foundation,  Locked Bag 5,  Randwick,  NSW,  2031,  Australia. Mandatory Credit: Photo by Cath Muscat/ZUMA Press. (©) Copyright 2006 by Cath Muscat







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk