Brangelinovci na nákupoch

pridal kara 10.7.2016 o 20:03


0

Angelina a Brad vyvenčili deti.

Tentokrát ale len tie biologické. Tie normálne adoptované a aj tie na diaľku adoptované ostali doma. Fotky boli nafotené v pondelok, kedy sa v Amerike vo veľkom oslavovalo. Deň Nezávislosti je tam totiž veľká udalosť. A oslavoval zrejme aj paparazzi, ktorý tieto fotky nafotil. Keďže potom asi pár dní dospával opicu, fotky tu máme až teraz. A možno nedospával opicu, možno bol len vyčerpaný z víkendového naháňania celebrít po pláži, kedy vo veľkom tento sviatok oslavovala Taylor Swift a jej celebritní kamaráti.

A pri tejto veľkej príležitosti sa Angelina a Brad rozhodli nevyužiť na nákup potravín donáškovú službu a ani osobných asistentov, ale vybrali sa nakúpiť si potraviny sami. Pri nákupoch im pomáhala ich 10 ročná dcéra Shiloh, ktorá ešte stále vyzerá ako chlapec, ale aj ich 7 ročné dvojičky Knox a Vivienne.

Angelina sa na tento rodinný výjazd obliekla strategicky, aby sme nemohli zas komentovať jej chorobne vychudnuté telo. Dlhé voľné maxi šaty ešte prekryla sivým pončom, aby si zakryla aj ruky.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk