Arnold učí syna bicyklovať

pridal WonderWoman 15.7.2016 o 10:43


co

Srandujem, ten už dávno bicyklovať vie.

Arnold Schwarzenegger bude mať o dva týždne 69 rokov, ale ako deduško teda rozhodne nevyzerá. Stále posiluje, stal sa z neho aktivistický vegán a miluje bicyklovanie. Taký pocit mám aspoň z jeho vysmiatej tváre pri tom, ako šliape do pedálov. A za ním šliape jeho rovnako vysmiaty nemanželský syn Joseph, ej kej ej plod zakázanej šukačky lásky s niekdajšou Arnieho pestúnkou hispánskeho pôvodu.

Arnie a 19 ročný Joseph sa včera spoločne bicyklovali v uliciach Los Angeles. Nebicyklovali sa len tak z dlhej chvíle, ale bajky im poslúžili ako dopravný prostriedok na cestu do posilky. Joseph totiž ide v otcových šlapajach a rovnako ako on posiluje. Našťastie sa rozhodol zhodiť tú hnusnú kučeravú vlasovú helmu, ktorou strašil v apríli v uliciach. Vďaka tomu sa ešte viac podobá na svojho otca, ktorý s ním takto pekne trávi čas. Uvidíme, či z neho tiež vyrastie kulturista, herec, alebo guvernér.

1

2

3

4

5

6







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk