Leonardo DiCaprio a jeho nová modelka

pridal kara 15.7.2016 o 22:01


0

Nie, toto nie je recyklovaný článok, Leonardo má naozaj ďalšiu modelku do zbierky.

Leo to strieda ako ponožky. Ale na jeho obhajobu musím povedať, že ani mne sa vždy nepodarí dať si obe ponožky z toho istého páru. Niekedy sa skrátka seknem. A možno aj on sa len stále mýli. Veď jedna blondínka ako druhá. Všetky na jedno kopyto. Nie je nič zlé na tom mať svoj typ, ale toto už troška zaváňa potrebou navštíviť psychológa. Aj tak sa stavím, že ak sa niekedy usadí, bude to s nízkou brunetkou. V tej už totiž možno nebude hľadať svoju prvú modelku, ktorou to všetko začalo, a tak mu vzťah pre zmenu vyjde.

Všetko to začalo s Gisele Bundchen, pokračovalo to Bar Refaeli, potom Blake Lively (výnimočne herečka, ale tiež blond a vysoká), Erin Heatherton, Toni Garrn, Kelly Rohrbach, Ela Kawalec a teraz je to Nina Agdal. Leonardo skrátka nevie byť sám. Ale načo by aj bol, keď sa po ňom hádžu všetky blonďavé modelky tohto sveta, že áno. Ale tie baby nechápem. Ja by som teda nechcela byť len jednou z mnohých. Deviatou mamičkou s desiatym potomkom (tá je, zhodou okolností, tiež blond, ale o tom sa dočítate asi na iných portáloch).

Už pred mesiacom sa začalo špekulovať o tom, že medzi ním a Ninou je niečo viac. A pritom len v polke mája mal bicyklovací debut s Elou Kawalec,  čo u neho zvyčajne býva potvrdením vzťahu. Minulý týždeň zase blízky zdroj vykecal pre UsWeekly, že spolu naozaj randia, ale zatiaľ je to také nezáväzné. Vo štvrtok na pláži v Malibu to ale veľmi nezáväzne nevyzeralo. Obaja sú si určite vedomí toho, že majú v pätách paparazzov, takže keby nešlo o vzťah, nepredpokladám, že by sa vodili za ruky, objímali sa v mori a bozkávali na pláži.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk