Diane Kruger a Joshua Jackson sa rozišli

pridal WonderWoman 18.7.2016 o 21:11


Normálne mi prišlo smutno.

Vždy je totiž smutné, keď sa skončí veľká láska a v prípade týchto dvoch šlo o desaťročný vzťah. V nedávnom rozhovore Diane tvrdila, že stretnutie s Joshuom ju zmenilo k lepšiemu a v marci sa rozhodla konečne usadiť v New Yorku a pripustila aj možnosť, že sa za neho vydá. Povedala však, že sa vždy považovala za samotára a zrejme tomu tak aj naozaj bude.

Magazín People dnes potvrdil ich nečakaný rozchod po 10 rokoch. Podľa blízkeho zdroja sa rozhodli rozísť a zostať priateľmi. Diane je síce pekná žena a na 40 rozhodne nevyzerá, ale aj tak sa čudujem, že sa rozhodla v tomto veku a po takej dobe ukončiť vzťah, ktorý už mal vybudované pevné základy. Samozrejme, netuším, či nemali problémy už dlhšie, ani či sa vôbec mali ešte radi, ale ako večnému romantikovi mi to je proste ľúto. Ale asi by som sa mala trošku spamätať a nie smútiť pri pohľade na to, že Wikipedia ešte nemá aktualizované údaje o ich rozchode a stále ich uvádza ako partnerov…

Spoločných 10 rokov v čudu

1

2

3

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk