Chris Hemsworth ako nový James Bond?

pridal WonderWoman 22.7.2016 o 20:52


co

Vo svojich predstavách to vidí celkom reálne.

V augustovom čísle magazínu Foxtel prezradil, že by veľmi rád hral Jamesa Bonda. Pre iný magazín zas povedal, že nepozná veľa ľudí, ktorí by do toho nešli. No a pozná minimálne jedného, ktorý sa o rolu nového Jamesa Bona tiež uchádza – Toma Hiddlestona. Ten však ide do boja o agenta 007 naozaj tvrdo. Začal si s Taylor Swift, necháva sa fotiť v spoďároch a popritom rozpráva, aký by bol z neho špión. To všetko v snahe pritiahnuť na seba pozornosť médií a dokázať tvorcom Bonda, že s jeho popularitou je úspech filmu zaručený.

Bolo by teda skvelé, keby napriek všetkej jeho snahe, ktorá zahŕňa aj infantilné vyznania lásky, tú rolu nedostal. Joj, či by som si len škodoradostne mädlila rúčky. A iste sami uznáte, že z urasteného Chrisa by bol skvelý James Bond. Viem, že nie je Angličan a musel by asi značne krotiť svoj austrálsky prízvuk, ale inak spĺňa všetko, čo by mal správny Bond mať. Je sexy, je tajomný, je namakaný a svedčí mu to v oblekoch. Kiežby to dostal on..

No čo poviete?

1

Kamoši, alebo rivali?

2

Veľmi sexy Bond by z neho bol…

3

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk