Demi a Wilmer sa už posunuli ďalej

pridal WonderWoman 22.7.2016 o 21:58


cov

Každý iným smerom a do inej náruče.

Už vieme, že Demi Lovato a Wilmer Valderrama sa rozišli v dobrom a vzájomne. Po šiestich rokoch skrátka ich vzťah prerástol do priateľstva a tak viac nemali dôvod zotrvávať v partnerskom vzťahu. Smutné, ale v dnešnej dobe pomerne bežné. Veď aj Diane Kruger a Joshua Jackson by o tom vedeli aktuálne rozprávať.

Čo je však zaujímavé, ani jeden z dvojice D&W dlho nesmútil za skončenou láskou. Wilmer sa vrhol do práce na NCIS a kolaborácii so značkou Old Spice a Demi sa zas vrhla do svalnatej náruče MMA zápasníka menom Guilherme Vasconcelos, prezývaného Bomba. Zjednodušene ho budeme volať tak, ako sa jeho meno číta, to jest Gilerme a pre úplnú prču Gilerme Bomba. Normálne sa nahlas smejem, ale to bude asi aj tým pohárom vína, ktorý k piatkovému večeru proste patrí (v mojom prípade nielen piatkovému). Takže Demi a Gilerme Bomba spolu údajne začali spávať, ale asi v posteli predvádzal priveľa zápasníckych chmatov, a tak ho Demi rýchlo vymenila. Najnovšie sa podľa New York Post stretáva s Odellom Beckhamom Juniorom, ktorý mal nejaké pletky s Khloé Kardashian. Ja by som si síce s chlapom, ktorý mal niečo s niektorou z Kardashianiek ani neprehovorila, ale Demi je to zrejme jedno. V utorok boli vraj spolu na večeri v New Yorku, kde mali k sebe celkom blízko. Nie sú však k tomu žiadne fotky, keďže Ignác bol v tom čase na inom kontinente, ale už dostal echo a letenku do NY. No a zatiaľ čo Demi si užíva so športovcami, Wilmer sa fotí na Instagram so svojou bývalkou Mandy Moore. Fotku si spravili v štúdiách Paramount v Los Angeles, kde práve Wilmer natáča NCIS a Mandy zas nový seriál This Is Us. Mandy síce k fotke pridala popis – 16 rokov priatelia, ale viete, ako to býva. Niekedy sa z dlhoročných priateľov stanú milenci a naopak, ako to bolo v prípade Demi a Wilmera. Uvidíme, necháme sa prekvapiť.

Demi a Gilerme Bomba

1

Mmm, no nie je na zožratie? (odpoveď poznám)2

Odell Beckham Jr.3

Wilmer s Mandy4

5







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk