Leonardo DiCaprio a tajomná brunetka

pridal WonderWoman 23.7.2016 o 16:20


cov

Žeby sa Nina Agdal prefarbila?

To nie, Nina má stále na hlave svoju dlhú blond hrivu. Dáma, na ktorú Leo vrhá svoj lačný pohľad nie je Nina. A to napriek tomu, že len pred pár dňami sa spolu bozkávali na pláži a vodili sa za ručičky. Mesiac predtým boli spolu na nevinnej cigaretke a tá ich asi zblížila viac, ako je bežné. Ale momentálne je tu menší problém. V stredu v noci sa totiž Leo na afterpárty boháčov v St. Tropez venoval neznámej kráske. A tiež mal pri tom v ruke cigaretu.

Hoci sú fotky trošku nekvalitné, Leovej tanečnej partnerke to na kráse neuberá a podľa mňa je to fakt krásna žena. A súdiac podľa Leovho pohľadu, ktorý na ňu hádže, si to myslí tiež. Nezostalo však len pri flirtujúcom pohľade, Leo sa neovládol a párkrát sa brunetky aj dotkol. Najprv jej „akože“ študoval masívne náušnice (ktorého chlapa zaujíma, čo visí žene na ušiach?) a potom ju nenápadne chytil za chrbát. Jasné signály samčeka, ktorý vábi svoju samičku. Samozrejme, že popritom aj tancovali a uvoľnene konverzovali, takže Leo musel byť v jej očiach dokonalý gentleman. Aj v máji si takto užíval s inou neznámou brunetkou v klube v Cannes, takže evidentne už rozšíril farebné spektrum vlasov svojich partneriek. Mal by si však dávať bacha, lebo Ninina stará mama si ho podá, ak Nine ublíži. A z týchto fotiek určite radosť mať nebude.

1

2

3

4

5

6

  9

10

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk