Chémia na plátne a aj mimo neho

pridal WonderWoman 28.7.2016 o 21:58


cov

Viete, o ktorý herecký pár ide?

Jasné, že viete. Nie ste predsa žiadni amatéri, čo nemajú prehľad v celebritách a ich vzájomných medziľudských vzťahoch. A ak ste náhodou z titulky nespoznali Aliciu Vikander a Michaela Fassbendera, tak nevadí. Nemusíte poznať všetkých.

Alicka, ktorá získala tohtoročného Oscara za vedľajšiu ženskú rolu vo filme Dánske dievča a Michael, ktorého žeriem ako Magneta z X Menov, tvoria pár. Alicka má 27 rokov a je rodená Švédka, Michael má 37 a je rodený Nemec. Spoznali sa pred dvoma rokmi a svoj vzťah dlho tajili, no práve na odovzdávanie Oscarov sa rozhodli ísť spolu a netajiť sa viac svojou láskou. Preniesli ju aj na filmové plátna a aktuálne promujú svoj nový spoločný film s názvom The Light Between Oceans, kde si zahrali manželov. Dej filmu sa odohráva v roku 1918 v povojnovej Austrálii a namiesto opisovania deja vám nižšie priložím trailer, z ktorého je jasné, o čom táto dráma bude. V interview pre Access Hollywood Michael prezradil, aké to bolo pri natáčaní milostných scén, pri ktorých boli vždy traja. Režisér bol vraj vždy v ich tesnej blízkosti. „Nikdy nebol za kamerou. Bol pod posteľou a hovoril: je to excelentné, excelentné.“ Ani to však nebránilo ich vzájomnému iskreniu, ktoré si z natáčania odniesli aj „domov“ a stal sa z nich veľmi pekný pár. Musím povedať, že sa mi k sebe veľmi hodia a dúfam, že ich vekový rozdiel nedobehne a zostanú spolu čo najdlhšie.

Alicka a Michael na interview

1

2

Zábery z filmu

Michael Fassbender stars as Tom Sherbourne and Alicia Vikander as his wife Isabel in DreamWorks Pictures poignant drama THE LIGHT BETWEEN OCEANS,  written and directed by Derek Cianfrance based on the acclaimed novel by M.L. Stedman.

4

5

A takto momentálne film promujú

6

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk