Oslávenkyňa v priesvitnom overale

pridal kara 1.8.2016 o 20:39


0

Kylie Jenner včera oslavovala 19. narodeniny. A nechýbali tam ani hrozná.

Jedna hrozná, druhá hrozná, tretia hrozná, štvrtá hrozná, piata hrozná. No dobre, tak ešte Kourtney vyzerala celkom OK, ale ostatné sa zrichtovali ako do cirkusu a nie na narodeninovú oslavu. Dress code ale asi zadávala Kylie, ktorá prišla na párty v podstate holá, takže sa ani veľmi nečudujem. 19 rokov síce oficiálne dovŕši až 10. augusta, no oslavovať sa rozhodli už včera v klube Nice Guy v Hollywoode. Ako ich poznám, vôbec by ma neprekvapilo, keby z toho nakoniec bola až 10 dňová oslava, ktorá vyvrcholí nejakou ohromnou akciou. A je to celkom pravdepodobné, keďže na včerajšej oslave chýbala Caitlyn, Karol, ale aj Rob s jeho milou Blek Šajnou.

Takmer holá Kylie v priesvitnom overale z dielne Balmain, ktorý stojí 1600 eur, dorazila v sprievode svojho milého Tygu, s ktorým sú opäť/ešte stále spolu (nehodiace sa prečiarknite). Za ňou nasledovali jej sestry Kendall, Khloé, Kourtney a Kim. Kim predviedla nový účes a pekné štíhle nohy. Už sa len zbaviť tej batožiny namiesto zadku a možno z nej ešte bude kočka. Oslavovať s Kylie prišla aj jej najlepšia kamoška Hailey Baldwin. A objavil sa tam aj Chris Brown, ktorého odfotili v aute so Scottom Disickom. To je teda vhodný kamarát pre Scotta, čoskoro čakám ďalšiu odvykačku. Na párty prišla aj Chrisova bývalka Karrueche Tran, ktorá sa pri odchode netvárila veľmi nadšene, no ja sa jej vzhľadom na jej minulosť s Chrisom ani nečudujem.

oslávenkyňa Kylie

1

2

3

4

5

6

Kourtney

7

8

Kendall

9

10

11

bordelmama Kris s frájom

12

Khloé

13

14

15

Hailey Baldwin

16

17

Kim

18

19

20

21

Kim nepije alkohol, a tak robila rozvoz domov hneď niekoľkým ľuďom

22

Kylie a Tyga na odchode

23

Scott Disick a Chris Brown

24

Karrueche Tran

25







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk