Malá šťastná Suri Cruise

pridal WonderWoman 2.8.2016 o 21:59


cov

Čo jej vyčarilo taký úsmev na tvári?

Suri je veľmi šťastné dieťa a to hlavne (ak nie len) zásluhou svojej mamy Katie Holmes. Svojmu drbnutému ockovi Tomovi Cruise-ovi síce akoby z oka vypadla, ale asi to bude v jej prípade tak, že čím dlhšie ho nevidí, tým viac sa na neho podobá. Avšak to, že vyzerá ako desaťročný Tom s dlhými vlasmi, jej rozhodne úsmev na tvári nevyčarilo.

Suri sa tak veľmi teší preto, že v sobotu ju jej milujúca mama Katie vzala na Brodway, aby si spolu užili show Finding Neverland, a to nielen z diváckych sedadiel, ale aj v zákulisí. A Suri bola z toho nadšená. Nielenže sa mohla stretnúť tvárou v tvár so svojimi obľúbenými hercami, mohla sa s nimi aj odfotiť a spýtať sa na čokoľvek, čo ju zaujímalo. Veď mali VIP lístky. Úprimná detská radosť je najviac a pohľad na vysmiatu Suri, ako si nadšene stíska rúčky v prítomnosti svojich idolov, tak ten pohľad vyčaril úsmev na tvári aj mne. Katie, si super mama!

 

1

2

3

4

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk