Tom Hiddleston prišiel o prácu

pridal kara 2.8.2016 o 10:52


0

A môže za to Taylor Swift.

Jeho láska k Taylor ho pripravila o prvý job. A to nemám na mysli Jamesa Bonda. Ale predpokladám, že s Bondom to dopadne podobne. Teraz Tom prišiel o kampaň na spodné prádlo pre taliansku značku Armani. To aspoň tvrdia blízke zdroje z oblasti módy pre Mirror, hovorca značky Armani to odmietol komentovať.

Calvin nám v roku 2014 trošička vyrazil dych, keď zhodil oblečenie pre Armani kampaň. Neskôr sa stal aj tvárou kampane na spodné prádlo a to už mnohé z nás prestali dýchať úplne. No teraz nastal čas vymeniť sexoša a vybrať nejakého iného, ktorý bude tvárou najnovšej zimnej kampane. A keďže podľa mnohých je aj Tom Hiddleston poriadny sexoš (aj keď ja k nim rozhodne nepatrím), dostal sa do užšieho výberu. No kompetentní si to nakoniec rozmysleli, kvôli jeho „trápnemu“ romániku s Taylor Swift. To sú slová blízkeho zdroja. Značka má totiž strach, aby to nevyzeralo, že sa snažia zviesť na publicite jej rozchodu s Calvinom a jej nového vzťahu s Tomom. Jej konflikt s Kim a s Karolom celej situácii tiež nepomohol. Značka Armani skrátka nemá záujem o negatívnu publicitu.

„Tom bol v užšom výbere tých, ktorí by mohli nahradiť Calvina. Ale keďže Tom je teraz s Taylor a Calvin bol doteraz tvárou tejto značky, vytvorilo by to obrovský mediálny záujem. Armani by veľmi nerado bolo videné ako značka, ktorá publicitu získava tým, že sa zvezie na chrbte slávy Taylor Swift, takže Tom túto prácu nezíska. Aj keď je Tom bez zaváhania jedným z nasexy hercov jeho generácie, pre tentokrát by nebol správnou voľbou.“

Tom si teda bude musieť vystačiť s pózovaním v spoďároch pre magazíny a pre Taylor.

Sexoš Calvin v kampani

1

2

3

4

5

No ja ti neviem, Taylor… Stála tá výmena za to?

6

7

Prejavy lásky, ktoré ho stáli job

8

9

10

12

13

14







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk