Veľká hádka v reštike

pridal kara 9.8.2016 o 20:26


0

A náš Ignác bol pri tom!

Medzi Courteney Cox a jej bývalým snúbencom a opätovným frajerom Johnnym McDaidom to nejako iskrí. Ale nie v tom dobrom slova zmysle. Včera bol náš Ignác v Londýne a snažil sa nafotiť agresívneho Egora, no nikde ho nevedel nájsť, tak sa na to vykašľal a povedal si, že pôjde radšej na večeru. Vybral si reštiku Granger & Co a keď tam prišiel, všimol si, že pri jednom z vonkajších stolov sedia Courteney a Johnny. Pôvodne si myslel, že nafotí ich zamilované prejavy na romantickej večeri, no nestalo sa. Títo dvaja sa totiž dosť okato hádali. Courteney gestikulovala a tvárila sa dosť nasrane, po chvíli sa od Johnnyho úplne otočila a pozerala do blba a potom to chvíľu vyzeralo, že plače. Nakoniec sa dvihla a z večere odišla.

Čo sa medzi nimi odohralo zatiaľ nevieme, ale myslím, že nepotrvá dlho, kým sa dozvieme. Minimálne nejaké verzie blízkych zdrojov, ak už nie pravdu. Courteney a Johnny už za sebou jeden rozchod majú. V decembri zrušili zásnuby údajne kvôli odlišným predstavám o živote. Courteney je totiž veľmi spoločenská a on je zase domased, čo viedlo k častým nezhodám o trávení voľného času. Dlho bez seba nevydržali a už v marci sa k sebe vrátili. V máji spolu vyrazili na červený koberec BMI Awards, kde Johnny povedal, že ju vždy ľúbil. Veľmi dlho im to ale nevydržalo bez problémov.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

23

24

25

26

27

28

29

30

x







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk