Tyga možno skončí v base

pridal kara 10.8.2016 o 15:37


Tyga-3

To by bola teda strašná škoda…

Tyga má celkom vážny prúser. Včera sa mal dostaviť na súd kvôli súdnemu sporu, ktorý sa ťahá už od roku 2012, no namiesto toho radšej išiel na Bahamy oslavovať s jeho milou Kylie jej 19. narodeniny. Sudca sa už nasral a vydal na neho zatykač s kauciou 10 tisíc dolárov. A čo je dôvodom súdneho sporu? Poďme pekne poporiadku.

Tyga si v roku 2011 prenajal dom za 16 tisíc dolárov mesačne. Nájomné sa mu ale platiť nechcelo, z domu odišiel skôr, ako bolo dohodnuté v zmluve, a dom úplne zničil. Majiteľ tohto domu dal teda celú vec na súd a v marci tohto roka to už vyzeralo, že sa dočká spravodlivosti – súd prikázal Tygovi zaplatiť majiteľovi domu 480 tisíc dolárov. To sa ale doteraz nestalo.

Právnici majiteľa domu sú celkom zvedaví aj na to, odkiaľ mal Tyga 200 tisíc dolárov na narodeninový darček pre Kylie. Áno, naozaj 200 tisíc. Tyga sa rozhodol, že jej kúpi Mercedes-Benz Maybach. A vyzerá to tak, že toto auto nie je zrecyklované po bývalke, ale že kúpil nové. A to právnici nazvali podvodným prevodom majetku, keďže ich klientovi nie je schopný zaplatiť, čo dĺži. Kardashianky majú majetok v hodnote vyše 300 miliónov dolárov, ale najmladšia sa vláči s niekým, kto nevie ani zaplatiť nájomné.

Kylien narodeninový darček:

tyga kylie

Tyga-gave-Kylie-Jenner-a-new-card-on-Snapchat







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk