Čo týždeň dal

pridal kara 11.8.2016 o 19:26


collage

Čo zaujímavé sa udialo v životoch celebrít za posledný týždeň?

Drew Barrymore je oficiálne tretíkrát rozvedená. Žiadosť o rozvod podala len koncom júla, takže je to naozaj bleskovo vybavené. Na majetkovom vyrovnaní a aj rozdelení detí sa bez problémov dohodli, a tak nebol dôvod niečo naťahovať.

1447427404_will-drew-zoom

Žiaľ, nie všetky rozvody majú takýto hladký priebeh. Johnny Depp a Amber Heard sa konečne dohodli na dátume jej výpovede, jeho právnici súhlasili s touto sobotou, Amber teda doletela z Londýna, kde momentálne natáča Justice League, naspäť do USA, no nič sa neudialo. Jedna verzia je, že Amber odmietla vypovedať a vo vedľajšej miestnosti kričala, hystericky plakala a miestami sa smiala. Druhá verzia je, že bola ochotná vypovedať (čo je zrejmé, keďže kvôli tomu preletela oceán), čakala 10 hodín, no jeho právnici sa k tomu nejako nemali a túto možnosť nevyužili.

TORONTO,  ON - SEPTEMBER 14: Actors Amber Heard (L) and Johnny Depp attend the "Black Mass" premiere during the 2015 Toronto International Film Festival at The Elgin on September 14,  2015 in Toronto,  Canada. (Photo by Jason Merritt/Getty Images)

Lady Gaga a Taylor Kinney sú síce rozídení, no asi nepotrvá dlho, kým sa k sebe vrátia. Blízky zdroj pre Us Weekly povedal, že Taylor veľmi dúfa, že sa k sebe opäť vrátia, a Gaga sa vraj bez neho cíti hrozne a dúfa, že sa im podarí vzťah zachrániť. Keď k tomu prihodím ešte jej vyhlásenie, že sú spriaznené duše, nie je mi úplne jasné, prečo sa teda vôbec rozchádzali.

1-62-450x450-1

Kendall Jenner má vraj nového frajera. Už sa v týchto jej údajných frajeroch začínam trocha strácať. Každú chvíľu chodí podľa blízkych zdrojov s niekým iným, no jediný, s kým ju kedy videli, bol Harry Styles. Začínam už pochybovať o dôveryhodnosti týchto informácií, no aj tak vám to sem dám – jej novým vyvoleným je vraj raper A$AP Rocky.

371364D500000578-3733285-image-m-6_1470838589201

Jamie Oliver a jeho žena Jools sa tešia z piateho spoločného potomka. V pondelok oznámili jeho príchod na svet, meno chlapčeka ešte nepoznáme.

Cpj96RJWEAA6pz3

Jools and Jamie Oliver leave the Portland Hospital in central London with the newest addition to the Oliver family,  a baby boy who has yet to be named,  and their older children (left to right) Daisy Boo Pamela,  Petal Blossom Rainbow,  Buddy Bear Maurice and Poppy Honey Rosie. PRESS ASSOCIATION Photo. Picture date: Monday August 8,  2016. The couple have become parents to their fifth child - a boy who the TV chef told fans weighs the same as "16 packs of butter". See PA story SHOWBIZ Oliver. Photo credit should read: John Stillwell/PA Wire

Ak by som si niekedy mala vybrať celebritu, ktorá by zodpovedala za moje financie, Tori Spelling by bola rozhodne na poslednom mieste. Momentálne majú s jej pozérskym manželom celkom problém – daňový úrad od nich vymáha 707, 487 dolárov. V takejto výške majú totiž nezaplatenú daň a to len do roku 2014, je teda celkom možné, že k dnešnému dňu je to aj pekný miliónik. Môžeme sa teda asi tešiť na ďalšiu reality šou, inak neviem, kde by zobali peniaze na zaplatenie, keďže pomaly nemajú ani na nájomné a dlhy kam sa pozrú.

51767859 Inside Out Premiere held at El Capitan Theatre in Hollywood,  California on 6/8/15 Inside Out Premiere held at El Capitan Theatre in Hollywood,  California on 6/8/15 Tori Spelling FameFlynet,  Inc - Beverly Hills,  CA,  USA - +1 (818) 307-4813

Kris Jenner sa má po svojej nepekne vyzerajúcej autonehode celkom dobre. Zápästie zrejme zlomené nemá, keďže nikde nevidím žiadnu sadru, a ani bez auta nebola veľmi dlho. Už na druhý deň jej doviezli nové.

kris-jenner-steps-out-after-accident

36E3F15D00000578-3724736-image-a-1_1470367471007

Film Suicide Squad má za sebou celkom úspešný štart. Zarobili už 135 miliónov dolárov a oficiálne sa z nich stal najlepšie zarábajúci film s premiérou v auguste.

maxresdefault

Britney zverejnila klip ku svojmu novému singlu Make Me, no fanúšikovia nie sú nadšení. Dokonca už spisujú aj petíciu a žiadajú zverejnenie pôvodného klipu, ktorý sa natáčal pod taktovkou Davida LaChapella. Zábery z neho unikli na internet pred pár týždňami a fanúšikom sa páčili viac, než oficiálny videoklip.

Katy Perry zverejnila ďalší klip k pesničke Rise.

Klip už má aj dosť diskutovaná pesnička od Calvina Harrisa, ktorá má údajne byť o nevere Taylor Swift.

Jared Leto promuje Suicide Squad a zašiel si pokecať s Jimmym Fallonom, ktorému porozprával o Jokerovi a potom sa zahrali so šteniatkami.

U Jimmyho sa zastavil aj Jonah Hill a spoločne vyrazili na hodiny kreslenia.

Selena Gomez prekvapila v Austrálii svoju obrovskú fanynku u nej v dome. Mám obavy o svoje duševné zdravie, normálne ma to dojalo. Zhodím to na PMS.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk