Obvinenia z nevery

pridal kara 15.8.2016 o 21:08


0

Selena Gomez a Justin Bieber sa doťahujú na Instagrame.

Dráma medzi Justinom a Selenou asi nikdy neskončí. Momentálne za to tak nepriamo môže jeho nová frajerka Sofia Richie. Justin si s ňou pridal na svoj instagram hneď niekoľko fotiek, no ako vždy, nadržané fanynky z toho neboli nadšené. A tak komentovali a ostošesť pridávali smajlíky hadov. To sa mu nepáčilo, a tak napísal: „Nastavím si svoj Instagram ako súkromný, keď neprestanete s tou nenávisťou, vymyká sa to spod kontroly. Keby ste boli ozajstní fanúšikovia, neboli by ste zlí k ľuďom, ktorých mám rád.“ Po tomto sa rozhodla okomentovať aj Selena, ktorá mu napísala: „Keď nezvládaš tú nenávisť, tak prestaň pridávať fotky svojej frajerky, lol. Malo by to byť niečo špeciálne len medzi vami dvoma. Nebuď nahnevaný na svojich fanúšikov. Ľúbia ťa a boli tu pre teba skôr než ktokoľvek iný.“ Po tomto komente pridala na svoj instagram koláž fotiek so svojimi fanúšikmi, ku ktorej napísala: „Celý môj život. Na vás najviac záleží. Ďakujem, že vďaka vám môžem každý deň robiť to, čo milujem.“

To ale Justina nasralo a odpísal jej: „Je zábavné vidieť ľudí, ktorí ma využili kvôli pozornosti, ako na mňa stále ukazujú prstom. Smutné.“ Selena sa ale nenechala: „Zábavné ako ľudia, ktorí boli opakovane neverní, ukazujú prstom na tých, ktorí len odpúšťali a podporovali. Nečudujem sa, že sú fanúšikovia nahnevaní. Smutné.“ Justin to po tomto zaklincoval niečím, čo vyrazilo dych asi nie len mne, ale aj Selene, keďže zatiaľ ďalej nekomentovala. „Ja som bol neverný… oh, zabudol som na teba a Zayna?“ Týmto sa zrejme snažil naznačiť, že Selena ho podviedla so Zaynom Malikom. No ja mu to nejako nežerem. A po tom všetkom, čo jej vyviedol on, by som sa jej ani nečudovala. Každopádne, celkom sa teším, ako to bude pokračovať.

1 2

3

5

6

7

teším sa na pokračovanie

DLetSkZ







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk