Diane Kruger a Joshua Jackson si vyšli na víno

pridal WonderWoman 16.8.2016 o 21:59


cov

Alebo presnejšie PO víno.

Pamätáte si, ako som bola smutná, keď sa Diane a Joshua pred necelým mesiacom rozišli? To bol presne jeden z tých rozchodov, ktoré zamrzia aj nezainteresovaného človeka, nie ako rozchod Belly a Gregga. Takže teraz mi svitla nádej, že Diane a Joshua sa k sebe možno vrátia, alebo dokonca sa tak už aj stalo.

Včera si totiž spolu vyšli na prechádzku po slnečnom Los Angeles a nechýbala ani fľaša vína. Tak som aspoň identifikovala obsah vrecka, ktoré niesol Joshua a verte mi, na víno som odborník. Nie ako someliér, ale fľašu vína skrátka spoznám aj cez nepriesvitné vrecko. Je teda celkom možné, že Joshua pripravil romantickú večeru v súkromí a víno predsa na niečom takom nesmie chýbať. Podľa mňa by teda malo byť povinnou výbavou aj v práci, či v prostriedkoch hromadnej dopravy, ale to je v tejto chvíli bezpredmetné. Podstatnejšie je napríklad to, že Joshua vyzerá byť dosť schudnutý, čo pripisujem trápeniu sa z rozchodu a následnému uvedomeniu si, že bez Diane nemôže žiť. A tak sa k sebe vrátia a budú žiť šťastne až do smrti. Aspoň ja by som to tak chcela…

 

2

3

4

5

6

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk