Sandra Bullock je pripravená vydať sa

pridal WonderWoman 17.8.2016 o 21:45


cov

A ja sa jej ani trošku nečudujem.

Chlapa ako Bryan Randall si totiž treba k sebe navždy pripútať. Spísať predmanželskú zmluvu, podľa ktorej spolu budete spávať aj po rozvode, vydať sa a žiť šťastne až do smrti. Ten chlap je totiž neskutočne sexy. So Sandrou tvoria pár už vyše roka a sú spolu veľmi šťastní. Takže aj keď sa to môže zdať priskoro, úvahy o svadbe sú celkom na mieste. Obzvlášť s tak sexy chlapom, ako som už spomínala…

O ich vzťahu rozprávajú samé chválospevy aj ich kamaráti. Pre E!News prezradili, ako to s nimi momentálne je. „Užívajú si posledné chvíle leta s deťmi, kým nezačne škola. Budú v Los Angeles častejšie, keď deti začnú chodiť do školy. Je to medzi nimi veľmi vážne. Bryan sa k Sandrinym deťom správa ako k vlastným. Je skvelým otcom. Sandra je šťastnejšia, ako kedykoľvek predtým. Sandra a Bryan sú životní partneri. Sú ten typ ľudí, čo by spravili malú svadbu. Alebo bez toho, aby niekomu povedali, že sa rozhodli zobrať.“ Ja však sebecky dúfam, že svadbu oznámia a zdokumentujú, lebo Bryan vo svadobnom obleku… to bude veľmi pekný pohľad.

1

2 3

4

No nemám pravdu?

1E678B74

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk