Čo týždeň dal

pridal kara 18.8.2016 o 21:12


collage

Čo zaujímavé sa udialo v životoch celebrít za posledný týždeň?

Čudovali ste sa, že sa tak zázračne rýchlo zrazu Amber Heard a Johnny Depp dohodli? Už vieme prečo, a to vďaka blízkemu zdroju. Ten tvrdí, že Johnny bol nervózny z toho, že unikli fotky jeho rozrezaného prsta a podrobnosti celého incidentu a nechcel, aby celá záležitosť išla pred súd. Amber zas už bola emocionálne vyčerpaná z celej tej drámy a chcela, aby to už skončilo. Jej právnici po uzavretí dohody vyhlásili: „Sme veľmi spokojní, že sa táto záležitosť vyriešila a že Amber bola očistená v očiach verejnosti. Táto kauza bola veľmi náročná pre všetkých zúčastnených, ale hlavne pre Amber, ktorá ukázala obrovskú gráciu a silu pod paľbou. Bolo nám cťou ju reprezentovať.“ Veľmi si toto svoje vyhlásenie zrejme nepremysleli, keďže na druhý deň zverejnili nové, keď si asi uvedomili, že ním porušili nejakú podmienku uzavretej dohody: „Vyhlásenie urobené mnou a Josephom Koenigom bolo urobené bez vedomia a odsúhlasenia Amber Heard. Toto vyhlásenie je nepravdivé a sťahujeme ho v plnom znení. Moje tvrdenie, že Amber Heard bola očistená v očiach verejnosti, nebolo pravdivé. Ľutujeme túto chybu a ospravedlňujeme sa Johnnymu Deppovi.“

TORONTO,  ON - SEPTEMBER 14: Actors Amber Heard (L) and Johnny Depp attend the "Black Mass" premiere during the 2015 Toronto International Film Festival at The Elgin on September 14,  2015 in Toronto,  Canada. (Photo by Jason Merritt/Getty Images)

Instagramová dráma Justina a Seleny má dohru. Justin sa nasral a zmazal si svoj instagramový účet. Selena po tomto napísala na Snapchat, že čo povedala, bolo sebecké a zbytočné. Podľa blízkych zdrojov sa mu vraj snažila aj dovolať a ospravedlniť sa, no on ju ignoruje a nedvíha jej.

0-38

Bar Refaeli už porodila. V Tel Avive sa jej a jej manželovi Adimu Erzovi narodilo dievčatko, ktorému vybrali meno Liv.

35C19F6900000578-3664493-image-m-45_1467133133271

Tyga sa už znova usmieva od ucha k uchu, pretože už mu nehrozí, že sa dostane do basy. Po vydaní zatykaču mu totiž stiahlo riťku a svoje dlžoby si poplatil. Právnici majiteľa domu povedali pre UsWeekly: „Kauza je uzavretá. Tyga zaplatil. Budeme informovať súd o tom, že dohoda bola uskutočnená a obe strany sú spokojné.“

14-tyga.w529.h352

Lisa Marie Presley nastúpila minulý týždeň na liečenie. Podľa blízkeho zdroja je závislá od liekov od bolesti. Vraj je v poriadku, ale chcela to dostať pod kontrolu. Liečiť sa rozhodla v luxusnom Hills Treatment Center v Los Angeles, kde údajne mesačný pobyt stojí 400 tisíc dolárov. Ale však čo, veď tatko zarobil.

NASHVILLE,  TN - JUNE 05: Musician Lisa Marie Presley poses at the Wonderwall portrait studio during the 2013 CMT Music Awards at Bridgestone Arena on June 5,  2013 in Nashville,  Tennessee. (Photo by Christopher Polk/Getty Images for Wonderwall)

Lady Gaga a jej tatko vydávajú kuchársku knihu. Teda, vydáva ju skôr len on, ale Gaga mu do nej napíše predslov. Kniha sa volá Joanne Trattoria Cookbook: Classic Recipes and Scenes From an Italian American Restaurant a v predaji bude od 2. novembra.

lady-gaga-and-joe-germanotta-release-cook-book-c9d5d05f-93e8-439d-897f-96bf861cda73

Reality šou I Am Cait zrušili po konci druhej série. To je ale škoda. Určite je vám to strašne ľúto. Ale môžete si pokojne utrieť slzy, pretože od tejto rodiny mať pokoj nikdy nebudeme. Caitlyn sa bude naďalej objavovať v Keeping Up With the Kardashians a máme tu z ich dielne ešte jednu novú reality šou.

IAmCait_Desktop_ShowDetail_2560x1450_1280x725_484100675506-e1440189532354

A tou je reality šou Roba Kardashiana a jeho guľatej frajerky Blek Šajny. Od septembra každú nedeľu nový diel. A potom zase každú nedeľu KUWTK nová séria. Nikdy to nekončí. Tešíte sa?

A keďže ich nie je nikdy málo (bodaj by bolo), tu máte ešte Kendall. Tá zodpovedala 73 otázok magazínu Vogue, a to len za 7 minút.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk