Olivia Culpo na titulke

pridal WonderWoman 19.8.2016 o 17:32


cov

Magazínu La Palme.

Oliviu Culpo zrejme poznáte (ak vôbec) len ako bývalú frajerku Nicka Jonasa. Ja sa tiež priznám, že o jej existencii som sa prvýkrát dozvedela pred vyše rokom, keď sa rozišli. Ale viete, že u nás na Pikoškách je to ako na porno kastingu – každá, čo má rici a cici má u nás šancu. O to väčšiu, keď jedno z toho ukáže. Olivia nám síce ukázala cecky naposledy pred rokom, ale dáme jej napriek tomu šancu ukázať, že aj oblečená je pekná. Rovnako ako magazín La Palme, ktorého titulku zdobí.

Celé jej fotenie pre tento magazín má na svedomí kreatívny režisér Derek Warburton a nafotil ho módny fotograf Mathew Scrivens. Viem, sú to absolútne neznámi ľudia, ale mala som potrebu pripísať im nejaký kredit. Olivia je veľká patriotka a pre magazín prezradila, že je z malého štátu Rhode Island a že všetci svoju domovinu milujú od narodenia. Je to vraj preto, že sú tak malý štátik (najmenší v Amerike). Budúci rok sa tam Olivia s otcom chystajú otvoriť taliansku reštauráciu a Olivia sa už teraz nevie dočkať. Verím jej, tiež by som si chcela otvoriť reštauráciu, kľudne aj taliansku. Alebo aspoň vináreň. Ale to by sa zo mňa už definitívne stal alkoholik.

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk