Loki je späť

pridal WonderWoman 23.8.2016 o 15:35


cov

Prosím zostaň a už nikdy neodíď!

Temný Loki by si totiž nikdy nezačal s Taylor Swift, čím by sa nám mnohým nezhnusil natoľko, že by sme o neho stratili záujem. Ale akonáhle sa Tom Hiddleston zmení na Lokiho (pod rukami vizážistov a stylistov, samozrejme), zabúdam na to, že je to on a vidím pred sebou Thorovho zlého sexy brata, s ktorým by sme spoločne ovládli Asgard a neskôr celý svet.

No a z Toma je konečne opäť Loki, ktorý od včera v Brisbane natáča pokračovanie Thora s názvom Ragnarok. Spolu s Chrisom Hemsworthom mali zábavný natáčací deň, počas ktorého sa veľa smiali, tancovali a doberali si jeden druhého. Teda presnejšie – tancoval iba Loki, ktorý sa v čiernom obleku nápadne podobal na Johna Travoltu v kultovom Pulp Fiction a na chvíľu sa na neho aj zahral a napodobňoval tanečné pohyby jeho postavy Vincenta. Chrisa to náramne bavilo a ja len ľutujem, že nie som herečka, členka filmového štábu, alebo aspoň obyvateľka Brisbane-u, aby som sa na tom mohla pobaviť tiež.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk