Čo týždeň dal

pridal kara 24.8.2016 o 20:08


0

Čo zaujímavé sa udialo v životoch celebrít za posledný týždeň?

Amber urobila ako povedala. Peniaze rozdelila medzi detskú nemocnicu v Los Angeles a neziskovku s názvom American Civil Liberties Union „Ako bolo povedané aj v žiadosti o zákaz približovania, ale aj vo vyhlásení po dohode, peniaze pre mňa osobne nehrajú žiadnu úlohu a nikdy tomu tak nebolo, okrem výnimky, že ich môžem darovať na charitu a pomôcť tak ľuďom, ktorí sa nemôžu sami dostatočne brániť. Ako už informovali médiá, suma obdržaná z dohody je 7 miliónov, a celých 7 miliónov aj darujem. Je to najvyššia suma, ktorú som zatiaľ darovala charite, a budem v tom pokračovať aj v budúcnosti.“

TORONTO,  ON - SEPTEMBER 14: Actors Amber Heard (L) and Johnny Depp attend the "Black Mass" premiere during the 2015 Toronto International Film Festival at The Elgin on September 14,  2015 in Toronto,  Canada. (Photo by Jason Merritt/Getty Images)

Jennifer Lopez a Casper Smart sa rozišli. Zase. Blízky zdroj povedal pre magazín People: „Jennifer a Casper sa rozišli. Nie sú spolu už pár týždňov. Nebolo to nič dramatické a vychádzali spolu dobre – ale dospelo to k prirodzenému koncu. Ostávajú priateľmi a vídajú sa, ale nie sú spolu. Bol to vzájomný rozchod.“

jennifer-lopez-casper-smart-gg-690

Už asi vieme, prečo sa Bella Thorne rozišla s frajerom. Bella si pridala na sociálne siete fotky, na ktorých sa bozkáva s dievčaťom. A nie len tak s hocijakým. Je to bývalá frajerka jej brata. Keď sa jej fanúšikovia na twitteri opýtali, či je bisexuálka, odpovedala, že áno.

3785504A00000578-0-image-m-80_1471990133388

bella-thorne-kissing-her-brother-ex-girlfriend-lead

James Packer to má doma veselé. Mariša je totiž tak trocha šialená. Blízky zdroj opísal pre The Fix, ako dopadol Jamesov nedávny pokus o intímne zblíženie. Aby Marišu navnadil, pustil pesničku Crazy in Love. A tam nastal problém. Nespieva ju totiž ona, ale Beyoncé. Nasratá Mariah vyhodila notebook, z ktorého pesnička hrala, z okna. A noc trávili nakoniec na opačných stranách domu.

160122144901-mariah-carey-james-packer-super-169

Z Ciary je už mesiac a pol vydatá pani, no plánovanie svadby neprebiehalo úplne hladko. Jej svadobná organizátorka Mindy Weiss pre The Knot prezradila, že pre Ciaru a Russella plánovala až tri svadby. „Robila som to celé – trikrát. Najskôr sa mali brať v Severnej Karolíne, ale odvolali to kvôli ich diskriminačným zákonom voči transsexuálom. Ale inak to už bolo zorganizované. Potom chceli ísť do Paríža, ale v tom čase tam bol Fashion Week, takže to bolo náročné. Skončili sme v Londýne. Chceli byť niekde ďalej. Našli sme zámok, ktorý bol hodinu z Liverpoolu a mali 110 hostí. Bolo to na poslednú chvíľu, pretože to stále menili, ale nakoniec prišlo dosť ľudí.“

1436974155_478949710_russell-wilson-ciara-zoom

Ariana Grande nevydržala veľmi dlho nezadaná. Len koncom júla sa rozišla s frajerom Rickym, a v nedeľu večer ju nafotili na sushi s raperom Mac Millerom. A padla aj nejaká tá pusa.

0822-ariana-grande-mac-miller-kissing-tmz-wm-3

Kendall Jenner ide karta. Okrem titulky pre americký magazín Vogue sa jej podarilo získať titulku aj pre jeho japonskú verziu.

377E2A1A00000578-0-image-a-39_1471879509419

Klan Kuriev ale nezažíva len samé úspechy, ale aj problémy. Najnovšie si na nich posvietilo združenie bojujúce proti klamlivej reklame, ktorému sa nepáčia ich platené príspevky na Instagrame. Príspevkov, kde Kardashianky alebo ich chlapi takýmto spôsobom vyzdvihovali nejaký produkt, narátalo združenie až cez sto. A žiadajú, aby boli tieto príspevky vymazané, a ak sa tak nestane, nahlásia ich komisii Federal Communications Commission, z čoho môžu mať celkom problém. Pri príspevkoch totiž neuvádzajú, že ide o reklamu, a tak im niektorí tupí fanúšikovia veria, že produkty odporúčajú na základe vlastných skúseností.

37815D7200000578-3753996-image-m-2_1471933325922

Koučovia Miley Cyrus, Alicia Keys, Adam Levine a Blake Shelton si vo Voice spoločne zaspievali pesničku od Aerosmith – Dream On. A za najväčšiu hviezdu bola rozhodne Miley. A nie kvôli odhaleným častiam tela a ani kvôli twerkovaniu – ani jedno sa totiž nekonalo.

Už zajtra sa môžeme tešiť na nový diel Carpool Karaoke – tentokrát s Britney. Ale spevu sa asi nedočkáme, minimálne podľa ukážky to tak vyzerá. Spieva tam totiž rovnako, ako spieva na svojich koncertoch – nespieva, len otvára ústa. Nevadí, aspoň James vie spievať, verím, že to zachráni.

La La Land má vonku nový teaser trailer. Vidieť v môžete ňom jednu bozkávačku za druhou (Emma je šťastná žena) a počas celého traileru znie Emmin spev.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk