Courteney Cox ľutuje skrášľovacie procedúry

pridal kara 25.8.2016 o 20:49


collage

Konečne pochopila, že jej ku kráse vôbec nepomohli, práve naopak.

Nie všetci herci z Priateľov zostarli tak dobre ako David Schwimmer. Ale Courteney Cox si za to môže sama. Starnutie totiž veľmi nezvládala, a tak sa uchýlila ku kadejakým zákrokom, co už bolo vidno aj v posledných sériách priateľov, kde jej zázračne narástli pery a pomaly nemohla hýbať tvárou. A botox bol roky jej dobrým kamarátom. V poslednom čase si ale začala uvedomovať, ako vyzerá, a prestala s tým.

Objaví sa aj v najnovšej časti televíznej šou Running Wild With Bear Grylls, kde s Bearom okrem jedenia červov rozoberali aj túto tému. Pýtal sa jej na slávu, ktorú jej priniesol seriál Priatelia. „Beriem to ako šťastie, nie ako zátaž. Ale ľudia vedia byť pekne zlí so všetkými tými sociálnymi sieťami a komentármi. Keď sa chcem cítiť veľmi zle, stačí, že si otvorím komentáre na DailyMail.“ Bear sa jej pýtal aj na to, či cítila nátlak, aby vyzerala istým spôsobom. „Rozhodne áno. Je tu istý nátlak zachovať si mladistvý výzor, a to nie len kvôli sláve, ale aj kvôli tomu, že som ženou v tomto biznise. Starnutie nie je tá najľahšia vec. Ale poučila som sa. Snažila som sa s tým udržať krok, naháňať niečo, s čím sa krok udržať nedá. Niekedy sa veľmi snažíte, no potom zbadáte svoju fotku a poviete si: Preboha, vyzerám strašne. Urobila som veci, ktoré ľutujem, ale našťastie sú to veci, ktoré sa vstrebajú. A to je dobre, pretože to nebol práve môj najlepší look. Takže teraz mám nové motto – nechávam to tak.“ A robíš dobre, Court.

Krásna Courteney za mlada

1

2

3

A takto sa začala babrať so svojou tvárou…

4

…a pokračovala…

5

…a pokračovala…

6

A takto vyzerá teraz, keď už pochopila, čo so sebou robí.

7

Nenalíčená Courteney s Bearom Gryllsom

8

9

10

11

12

13







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk