Ben rozplakal Jennifer

pridal WonderWoman 29.8.2016 o 19:38


c

A ešte sa pri tom aj usmieva.

Hnusný odporný Ben Affleck. Ako ho ja len neznášam, odkedy prepukol škandál s pestúnkou. To viedlo k oznámeniu rozvodu, ktorý sa však doteraz nekonal a všetko nasvedčovalo tomu, že sa k sebe s Jennifer vrátia. A ja som si veľmi želala, aby to tak naozaj bolo, hlavne kvôli ich trom deťom a láske, ktorá medzi nimi vraj stále je.

Ale teraz si už nie som taká istá tým, že je to ten najlepší nápad. Včera sa vrátili z rodinného výletu v Montane, kde oslavovali Benove 44. narodeniny. Tie síce oslávil 15. augusta, ale viete, ako to chodí medzi celebritami. Jedny narodky oslavujú aj mesiac v kuse. Ale nevyzeralo to na peknú rodinnú oslavu. Naopak, cestou k autu si Jennifer utierala slzy a Ben mal na tvári taký ten psychopatický úsmev, akoby ho tešilo, že Jenn plače. Nepomohla jej ani Biblia, ktorú zvierala v rukách. Čo sa medzi nimi odohralo sa asi nedozvieme, ale som si istá, že Jennifer si nezaslúži trpieť kvôli slizkému Benovi.

1

2

3, 1

3

4

5

6

7

8

9

10

11

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk