Selena Gomez si dáva pauzu

pridal WonderWoman 31.8.2016 o 19:19


cov

A je to tu.

Presne ako som predpovedala. Milujem, keď mám pravdu, je to jeden z najuspokojivejších pocitov na svete. Keď koncom júla Selena na svojom koncerte v Jakarte vyhlásila, že prehodnocuje svoj život, vedela som, koľká bije. Svoje 24. narodeniny v ten deň oslávila na pódiu a pravdepodobne tam si uvedomila, že potrebuje pauzu. A zrejme aj potrebuje opäť nájsť samu seba ako umelca, lebo hudba, ktorú momentálne produkuje, už nie je taká, ako by produkovať chcela. Hlavným dôvodom však nie je jej odpojenie sa od vlastnej hudby.

Selenin hovorca sa pre Just Jared vyjadril, že Selena bojovala s úzkosťou, depresiou a záchvatmi paniky, čo boli vedľajšie účinky jej autoimunitného ochorenia lupus, ktorým trpí. Zrejme je to vážnejšie, ako to vyzerá, lebo Selena zrušila všetky koncerty v rámci svojho momentálneho turné a to až do konca roka. Poskytla samozrejme aj verejné vyhlásenie, v ktorom vysvetlila svoje dôvody. „Ako mnohí z vás vedia, približne pred rokom som oznámila, že mám lupus, ochorenie, ktoré môže ovplyvniť ľudí rôznymi spôsobmi. Zistila som, že úzkosť, depresia a záchvaty paniky môžu byť vedľajšími príznakmi lupusu, čo môže priniesť svoje vlastné problémy. Chcem byť proaktívna a sústrediť sa na udržanie môjho zdravia a šťastia a rozhodla som sa, že najlepšou cestou vpred je vziať si na nejaký čas voľno. Ďakujem všetkým svojim fanúšikom za podporu. Vy viete, akí ste pre mňa výnimoční, ale musím zabezpečiť, aby som robila všetko pre to, aby mi bolo čo najlepšie. Viem, že s týmto nie som sama a verím, že aj ostatných to vyzve, aby riešili svoje problémy.“ Držíme Selene palce, aby sa z toho dostala a prekonala všetky sprievodné javy lupusu, ktoré rozhodne nie sú žiadna sranda.

Selena na spomínanom koncerte

1

2

3

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk