Calvin Harris má novú frajerku

pridal WonderWoman 6.9.2016 o 21:30


ccA je to riadna kosť.

Ak v tejto chvíli niekto cíti pocit obrovského zadosťučinenia, tak je to určite práve Calvin. Nielenže si narazil sexy kosť s horúcou mexickou krvou, ešte sa aj môže škodoradostne vytešovať z rozchodu Taylor a Toma. Takých je nás samozrejme viac a aj my máme sexy partnerov, ale asi žiaden z nich nie je mladá mexická herečka.

Tou Calvinovou je 26 ročná Eiza Gonzáles, ktorá má vo svojej zbierke slávnych frajerov aj Liama Hemswortha. Pred dvoma rokmi s ním istý čas randila, ale Liam sa aj tak vrátil ku svojej jedinej vyvolenej – Miley. Calvin ale túto sexicu určite nikdy nevymení za vyschnutú Taylor, tým som si istá. V sobotu boli spolu na párty v Los Angeles, z ktorej spoločnej aj odišli a zdroj pre UsWeekly prezradil, že sa len nedávno začali vídať. Jasné, zatiaľ nejde o nič vážne, ale Calvin by bol hlúpy, keby si nechal ujsť takúto kočku. Vraj sa pôvodne chceli stretávať tajne, ale vedia, že keď už uniknú fotky, tajiť to nemá zmysel. Nuž, neviem ako Taylor, ale ja im držím palce. Sekne im to spolu.

Calvin sa ešte trošku ostýcha

rs_634x1024-160905104901-634-Calvin-Harris-Eiza-Gonzalez-JR-090516

Eiza je fakt kus!Eiza-Gonzalez5

eiza-gonzalez-at-she-s-funny-that-way-premiere-in-los-angeles_5

vanities-eiza-gonzalez-kenneth-willardt-vf







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk