Lewis Hamilton má novú frajerku

pridal WonderWoman 9.9.2016 o 14:36


cov

Pravdepodobne.

V prípade prelietavého Lewisa totiž nie je vôbec isté, či momentálne s niekým skutočne randí, alebo si len kráti dlhé noci. V kuloároch sa však momentálne šepká, že randí s modelkou Winnie Harlow.

Winnie sme naposledy videli pred rokom v spoločnosti Nicka Cannona a odvtedy jej partnerský život nijak nesledujeme. Zrejme nešlo o nič vážne, respektíve je dosť možné, že nešlo o nič. S Lewisom je to ale asi niečo iné, lebo blízke zdroje sa dušujú, že spolu tajne randia už 3 mesiace. V stredu síce dorazili do nočného klubu v New Yorku každý zvlášť, ale do piatej rána už údajne žúrovali spolu. Aj na pár ďalších akciách sa ocitli spoločne, takže je to buď len zhoda náhod, alebo spolu tí dvaja naozaj niečo majú. Našiel sa však aj zdroj ktorý tvrdí, že sú len priatelia. Ale ja si myslím, že Lewis nemá ženské kamarátky. So ženami buď spáva, alebo chodí, nič medzi tým.

 

3

4

5

6

7

8

9

10

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk