Úsmev na perách, cecky ven

pridal kara 12.9.2016 o 18:26


0

Takto vyzerá život slobodnej Lady Gagy.

Ubehli takmer dva mesiace, odkedy je z Lady Gagy slobodná žena, no nevyzerá to tak, že ju rozchod veľmi trápi. Cez víkend sa objavila v uliciach Londýna so širokým úsmevom na perách a v tričku, ktoré sa akosi minulo účinku, keďže nezakrývalo ani cecky. Tlieskam jej sebavedomiu, ale toto som naozaj vidieť nepotrebovala. Ale Gaga sa asi rozhodla, že Taylorovi ukáže, o čo všetko prišiel. Len aby sa jej ešte vrátil… Placaté cecky von z trička teda nestačili a po dôkladnejšom skúmaní fotiek som s hrôzou zistila, že aj jej strieborné šortky ukazujú viac, než by som si priala. Fuňu. Pri ešte dôkladnejšom skúmaní a zoomovaní sa vám dokonca možno podarí zistiť aj to, ako je vyholená, no na toto som ja už nemala žalúdok.

Takto sporo odetá sa Gaga objavila v Londýne pri príležitosti prvého živého vystúpenia s jej novou pesničkou Perfect Illusion. Všetko bolo super tajné – až tak, že sa o tom samozrejme fanúšikovia dozvedeli vopred na internete. A tak nadšene dobehli do Moth Clubu, kde v sobotu krátko po polnoci vybehla na stage Gaga a zaspievala svoj nový singel. Ten je vonku len pár dní a dosť výrazne sa špekuluje, že sa pri tvorbe tejto pesničky trocha inšpirovala nielen Taylor Swift, ale aj jej bývalým Taylorom. Gaga síce tvrdí, že ide o pesničku, ktorá hovorí o ilúzií na sociálnych sieťach, no väčšine ľudí sa to javí skôr ako porozchodová pesnička. A to celkom drsná. It wasn’t love, it wasn’t love/ It was a perfect illusion/ Mistaken for love, it wasn’t love/ It was a perfect illusion/ You were a perfect illusion – Nebola to láska, nebola to láska, bola to perfektná ilúzia, zamenená za lásku, nebola to láska, bola to perfektná ilúzia, ty si bol perfektná ilúzia. Sociálne siete? Okej…

2

3

4

5

6

7

8

9

10

3825A5B500000578-3782729-image-a-126_1473483351063







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk