Miley Cyrus dodržala slovo

pridal WonderWoman 16.9.2016 o 21:58


cov

A to rovno na premiére svojho nového seriálu.

Miley Cyrus sa v poslednom rozhovore pre magazín Elle zaprisahala, že už nikdy nevkročí na červený koberec a svoje slovo dodržala. V utorok prišla na svetovú premiéru televízneho seriálu Crisis In Six Scenes v New Yorku, koberec zdiaľky obišla a namierila si to rovno do budovy hotela Crosby Street, kde prebiehalo premietanie. Takže chválim, Miley, sľuby sa majú dodržiavať.

Šesťdielnu sériu  Crisis In Six Scene má na svedomí Woody Allen a odohráva sa v roku 1960. V centre diania je rodina strednej triedy, do ktorej vstúpi zaujímavý hosť a prevráti im životy naruby. Miley stvárňuje hipisáčku, presne, ako som si už pri marcových fotkách z natáčania myslela. Seriál sa začne vysielať 30. septembra, takže onedlho bude dostupný aj pre nás (viete, ako to myslím). Ja by som si aj celkom pozrela, či ešte Miley nezabudla hrať a ako jej to pod taktovkou slávneho Woodyho ide.

1

2

3

4

5

Miley so seriálovou kolegyňou Rachel Brosnahan

6

7

8

Miley vo filme

9

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk